dreamnurse Üye düşünüyorum valla gözümden uyku akıo ama kahretsin bırakıp gidemiyorum maxiyi alttakii kaçta yatarsın tahminen bu akşam?
düşünüyorum valla gözümden uyku akıo ama kahretsin bırakıp gidemiyorum maxiyi alttakii kaçta yatarsın tahminen bu akşam?
Praetor Emekli Yönetici 10-11de yattığım günlerin özlemi içindeyim... 1-2 gibi uyuyorum son bir-iki yıdır. Alttaki MaxiCep yönetimindeki yaprak dökümü hakkında ne düşünüyorsun?..
10-11de yattığım günlerin özlemi içindeyim... 1-2 gibi uyuyorum son bir-iki yıdır. Alttaki MaxiCep yönetimindeki yaprak dökümü hakkında ne düşünüyorsun?..
jöly Üye omayra ayrılmış ama nedenini bilmiyorum...ben de yeni öğrendim... alttaki sen biliyor musun?
Anıl Umut Emekli Yönetici bi kartal fena olmazdı ama apartmanda beslenmez dimi sora gsli ve fb li komşular +diğer apartman sakinleri alttaki hiç unutamadığın herhangi bir olayı bizimle paylaşmak ister misin?
bi kartal fena olmazdı ama apartmanda beslenmez dimi sora gsli ve fb li komşular +diğer apartman sakinleri alttaki hiç unutamadığın herhangi bir olayı bizimle paylaşmak ister misin?
iremm Üye wayyy soruya bak kuzim aşmışsın düşüniyim bi... verdiğim değeri hak etmemesini görmek onu değersizleştirir gözümde... alttaki soru aynı gzl soru tuttum
wayyy soruya bak kuzim aşmışsın düşüniyim bi... verdiğim değeri hak etmemesini görmek onu değersizleştirir gözümde... alttaki soru aynı gzl soru tuttum