Praetor Emekli Yönetici Hukuk... Ah bir de aklımdakileri yazabilsem oraya Zaman yok ki hiç bir şeye... Alttaki kaç yaşımda evleneyim?..
Hukuk... Ah bir de aklımdakileri yazabilsem oraya Zaman yok ki hiç bir şeye... Alttaki kaç yaşımda evleneyim?..
jöly Üye erkeklerde ideal evlenme yaşı 30 - 35 arası der uzmanlar...daha erken bekle biraz daha... alttaki bugün için planın var mı?
erkeklerde ideal evlenme yaşı 30 - 35 arası der uzmanlar...daha erken bekle biraz daha... alttaki bugün için planın var mı?
safakk Üye maki20' Alıntı: bugün derbi var galatasaray alacak en büyük GALATASARAY Genişletmek için tıkla ... üstteki soruyu unutmuş ben sorayım alttaki telefon askısı kullanıyormusun
maki20' Alıntı: bugün derbi var galatasaray alacak en büyük GALATASARAY Genişletmek için tıkla ... üstteki soruyu unutmuş ben sorayım alttaki telefon askısı kullanıyormusun
Solamente Üye vestel manisa spor futbol ile inan hiç aram yok ne desem inanırsın Sence kim olur alttaki biliyosan
Solamente Üye Atacığım sevmez olurmuyum En saygın arkadaşlarımdansın Alttaki arkadaş sence Fenerbahçe mi olur
POWER Üye olmaz olamaz imkansız Beşiktaş olur Alttaki daha önce takımın yenilince birşeyler kırdın mı?
jöly Üye evet...bira şişesini başka takımdan arkadaşımın kafasında kırdım...kimse benim yanımda BJKma laf söyleyemez o günden sonra... alttaki sağlıklı olmak için neler yapıyosun?
evet...bira şişesini başka takımdan arkadaşımın kafasında kırdım...kimse benim yanımda BJKma laf söyleyemez o günden sonra... alttaki sağlıklı olmak için neler yapıyosun?
omayra Üye 1- Düzenli yürüyüş yapıyorum 2- Dengeli besleniyorum 3- Sigara içmiyorum 4- Hergün bol su içiyorum Alttaki sen sağlıklı olmak için ne yapıyorsun?
1- Düzenli yürüyüş yapıyorum 2- Dengeli besleniyorum 3- Sigara içmiyorum 4- Hergün bol su içiyorum Alttaki sen sağlıklı olmak için ne yapıyorsun?
Solamente Üye Hiç Bol sigara , sade nescafe , Dengesiz beslenme ,Düzensiz uyku Alttaki sence ben bu sigarayı nasıl bırakabilirim
Hiç Bol sigara , sade nescafe , Dengesiz beslenme ,Düzensiz uyku Alttaki sence ben bu sigarayı nasıl bırakabilirim