omayra Üye bazen belki... ama doldururuk arkadaşlar sorun değil Alttaki bugün öğlen ne yiyeceksin, ya da yedin?
dreamnurse Üye severim ama böyle kuru soğuk olıycak kar falan yağıcak.. altta ki hiç kardanadam yaptın mı?
POWER Üye ben genelde kardan karı yapıyodum çocukken (o zamanlar bayan sözcüğünü bilmiyodum karı yapoıyom diyodum ) Aşağıdaki sen hiç kardanbayan Yaptın mı
ben genelde kardan karı yapıyodum çocukken (o zamanlar bayan sözcüğünü bilmiyodum karı yapoıyom diyodum ) Aşağıdaki sen hiç kardanbayan Yaptın mı
dreamnurse Üye yok yapmadım bizim yaptıklarımız iri cüsseli kardanadamlar olurdu alttaki yağmurlu bir günde tek başına yürüken hangi şarkıyı dinlemek isterdin?
yok yapmadım bizim yaptıklarımız iri cüsseli kardanadamlar olurdu alttaki yağmurlu bir günde tek başına yürüken hangi şarkıyı dinlemek isterdin?
dreamnurse Üye hmm bu akşam ki yemeğimi az önce yedim ve dolma yedim.. altta ki hiç bıkmadan yiyebileceğin bir yemek var mı varsa nedir?
hmm bu akşam ki yemeğimi az önce yedim ve dolma yedim.. altta ki hiç bıkmadan yiyebileceğin bir yemek var mı varsa nedir?