Nazy Üye şu akor nasıl yapılır bu şarkıyı çalarken hangi notadan başlarsın gibi sorular sormayacaksan gitar demek istiyorum alttaki en son kapattığın oyun hangisi
şu akor nasıl yapılır bu şarkıyı çalarken hangi notadan başlarsın gibi sorular sormayacaksan gitar demek istiyorum alttaki en son kapattığın oyun hangisi
Praetor Emekli Yönetici Benim alanım müzik değil, satranç Satrançta kontrol edebilirim insanları. Tabi bir de avukatım dersen Counter-strike şu sxe olayını yapamadım bir türlü s kendi kendime takılıyorum botlarla... Alttaki sxeden anlıyor musun? Anlıyorsan bir yardım be
Benim alanım müzik değil, satranç Satrançta kontrol edebilirim insanları. Tabi bir de avukatım dersen Counter-strike şu sxe olayını yapamadım bir türlü s kendi kendime takılıyorum botlarla... Alttaki sxeden anlıyor musun? Anlıyorsan bir yardım be
psikolaz Üye kesınlıkle anlıyorum ozel mesajdan msnını ver baglantıya gecelım allatkı sende oynar mısın
g777murat Üye eed çok seviyordum ama sbs yüzünden oynayamıom --------------- Ekleme --------------- evt anlarım ama sbs yüzünden artık oynamıom ...alttaki en sevdiğin futbolcu?
eed çok seviyordum ama sbs yüzünden oynayamıom --------------- Ekleme --------------- evt anlarım ama sbs yüzünden artık oynamıom ...alttaki en sevdiğin futbolcu?
safakk Üye futbolla ilgilenmem çok saçma geliyor ama sitres atmak için arasıra izlerim alttaki en sevdiğin yerli film nedir
futbolla ilgilenmem çok saçma geliyor ama sitres atmak için arasıra izlerim alttaki en sevdiğin yerli film nedir
Nazy Üye Ağır Roman Demiştim ama Eşkiya yı hatırlayınca fikrim değişti on numara film dir alttaki senin?
Nazy Üye tom (tom ve jeryy nin tom u) alttaki en sevdiğin herhangi birşey örnek en sevdiğim meyve vişne gibi?
Romantik Prens Üye evet binlerce kez evet alttaki sen hiç pişman olacagını bile bile bi söz söyledinmi