Solamente Üye Ben hayvanları severim ama uzaktan :P ne yapacaklarını kestiremediğimden tırsıyorum laf aramızda Allataki ne tür müzik sever
Ben hayvanları severim ama uzaktan :P ne yapacaklarını kestiremediğimden tırsıyorum laf aramızda Allataki ne tür müzik sever
Anıl Umut Emekli Yönetici pop,thm,hepsi yaw belirli bi şey yok valla(arabesk felan hariç ama) alttaki sen
CEREN Üye ben oan ki ruh halıme göre her türlü müzik dinlerim ama genelde pop slow yabancı altakki duygusalmısın bugün???
ben oan ki ruh halıme göre her türlü müzik dinlerim ama genelde pop slow yabancı altakki duygusalmısın bugün???
Solamente Üye eskiden değildim gerisini sen biliyosun Alttaki yalnız kaldığında düşündüğün ilk kişi kim
omayra Üye duruma göre değişir.. bazen anem,babam bazen eşim bazen en yakın dostum bazen minik oğluşum alttaki paraşütle atlamayı ister miydin?
duruma göre değişir.. bazen anem,babam bazen eşim bazen en yakın dostum bazen minik oğluşum alttaki paraşütle atlamayı ister miydin?
macline Üye İsterdim neden istemeyim ki Uçmak Güzeldir Yere Çakılmak BamBaşka bir duygu Alttaki hayatında ilk defa kaç yaşındayken biriyle öpüştün ?
İsterdim neden istemeyim ki Uçmak Güzeldir Yere Çakılmak BamBaşka bir duygu Alttaki hayatında ilk defa kaç yaşındayken biriyle öpüştün ?
omayra Üye Muhteşemdi Önce Karagöl'e gittik Sonra Dünya Barış Anıtı'na Ordan alışverişe Şimdi de evdeyim Yoruldum ama harikaydı, Karagöl'ün fotoğraflarını paylaşacağım sizinle Alttaki senin haftasonun nasıl geçiyor
Muhteşemdi Önce Karagöl'e gittik Sonra Dünya Barış Anıtı'na Ordan alışverişe Şimdi de evdeyim Yoruldum ama harikaydı, Karagöl'ün fotoğraflarını paylaşacağım sizinle Alttaki senin haftasonun nasıl geçiyor