jöly Üye nişanlımla yeni aldığımız motorumuzla gezdik...bu gece de eğlenmeye gideceğiz... alttaki yarın için planın var mı?
nişanlımla yeni aldığımız motorumuzla gezdik...bu gece de eğlenmeye gideceğiz... alttaki yarın için planın var mı?
jöly Üye adrenalini yükselten tüm spor dalları... alttaki en son okuduğun kitap neydi ve tavsiye eder misin?
ruh hastası Üye neil strauss un oyun adlı kitabını okudum ve tavsiye ederim alttaki kaç yaşına kadar yatağını ıslattın
neil strauss un oyun adlı kitabını okudum ve tavsiye ederim alttaki kaç yaşına kadar yatağını ıslattın
safakk Üye çok şükür kendimi bildim bileli ıslatmadım ama bilene kadar durum neydi bilmiyorum alttaki sence usb bellek mi daha iyi yoksa cd mi
çok şükür kendimi bildim bileli ıslatmadım ama bilene kadar durum neydi bilmiyorum alttaki sence usb bellek mi daha iyi yoksa cd mi
safakk Üye amma siyah sever varmış üsttekinin sorusunun cevabı: maalesef yok alttaki bu windows u ne yapmalı
Yasminozz Üye kaynar kazana atmalı...yandım yandım dedikçe altına odun atmalı... alttaki; sen ne diosun bu konuda ??
kaynar kazana atmalı...yandım yandım dedikçe altına odun atmalı... alttaki; sen ne diosun bu konuda ??