canmir Üye soneday' Alıntı: Sevgilin oldumu diye sordunmu Alltaki; üstündeki kim Genişletmek için tıkla ... duzeltiyorum sevgilin oldumu ? ustumdeki sensin alttaki babandan tırsyomusun?????????????
soneday' Alıntı: Sevgilin oldumu diye sordunmu Alltaki; üstündeki kim Genişletmek için tıkla ... duzeltiyorum sevgilin oldumu ? ustumdeki sensin alttaki babandan tırsyomusun?????????????
toprakumit Üye canmir' Alıntı: 24 yasındayım alttaki sevgilini kaç defa aldattın? Genişletmek için tıkla ... 1. sayfanın son yazısına cevap vermiş Harika ya
canmir' Alıntı: 24 yasındayım alttaki sevgilini kaç defa aldattın? Genişletmek için tıkla ... 1. sayfanın son yazısına cevap vermiş Harika ya
Yasminozz Üye soneday' Alıntı: Babam yok. Alttaki,kaç kardeşsin. Genişletmek için tıkla ... 4... alttaki; sevdiğin kişi için şehrini işini gücünü bırakıp yeni bi hayat kurarmısın sıfırdan ??
soneday' Alıntı: Babam yok. Alttaki,kaç kardeşsin. Genişletmek için tıkla ... 4... alttaki; sevdiğin kişi için şehrini işini gücünü bırakıp yeni bi hayat kurarmısın sıfırdan ??
toprakumit Üye Oooo kanka teama hoş geldin kanka O kadar göbek var ama asla yiyemem heralde Alttaki sen çift taraflı pizza bilirmisin
Oooo kanka teama hoş geldin kanka O kadar göbek var ama asla yiyemem heralde Alttaki sen çift taraflı pizza bilirmisin
mservank Üye yumurtlamak mı hayır omlet bilirim bilmeyen yoktur herhalde.) alttaki bunalmış vaziyettesin?
mservank Üye soruyu fransız usulü sordum? işareti koydum soru anlamına gelsin diye alttaki bunalmış vaziyette misin?
soruyu fransız usulü sordum? işareti koydum soru anlamına gelsin diye alttaki bunalmış vaziyette misin?