macline Üye Kimisi Para dilenir Kimisi Dua Kimisi sevgi Kimisi de Aşk ! Buyur burdan yak ! Muhtaç mı değil mi anla Alttaki sence her söz veren sözünü tutar mı ? Yada sen iste yeter ki Siler geçerim denildiğinde Sözlerin tutulmadığını görsen ne yaparsın ?
Kimisi Para dilenir Kimisi Dua Kimisi sevgi Kimisi de Aşk ! Buyur burdan yak ! Muhtaç mı değil mi anla Alttaki sence her söz veren sözünü tutar mı ? Yada sen iste yeter ki Siler geçerim denildiğinde Sözlerin tutulmadığını görsen ne yaparsın ?
safakk Üye macline' Alıntı: Kimisi Para dilenir Kimisi Dua Kimisi sevgi Kimisi de Aşk ! Buyur burdan yak ! Muhtaç mı değil mi anla Alttaki sence her söz veren sözünü tutar mı ? Yada sen iste yeter ki Siler geçerim denildiğinde Sözlerin tutulmadığını görsen ne yaparsın ? Genişletmek için tıkla ... çok zor bir soru sordun macline abi bilmemki ne yaparım her halde saçlarını yolardım sözünü tutmasa buarada her söz veren sözünü tutmaz maalesef.... alttaki göbek adını kim koyar biliyormusun
macline' Alıntı: Kimisi Para dilenir Kimisi Dua Kimisi sevgi Kimisi de Aşk ! Buyur burdan yak ! Muhtaç mı değil mi anla Alttaki sence her söz veren sözünü tutar mı ? Yada sen iste yeter ki Siler geçerim denildiğinde Sözlerin tutulmadığını görsen ne yaparsın ? Genişletmek için tıkla ... çok zor bir soru sordun macline abi bilmemki ne yaparım her halde saçlarını yolardım sözünü tutmasa buarada her söz veren sözünü tutmaz maalesef.... alttaki göbek adını kim koyar biliyormusun
CEREN Üye oldu ve tam 4yıl sürdü çocukluk işte altakki senin çocukluk aşkın oldumu olduysa kaçyıl sürdü?? benide bugun bu merak sardı yaw
oldu ve tam 4yıl sürdü çocukluk işte altakki senin çocukluk aşkın oldumu olduysa kaçyıl sürdü?? benide bugun bu merak sardı yaw
metintoroo Üye oldu hemde öğretmenime .. 1 yıl sürdü... alttaki ilk sevgilinin adı neydi hatırlıyormusun ?
metintoroo Üye bende hatırlıyorum... alttaki hayatta en çok sevdiğin kişinin sana yakınlık derecesi ney ?
CEREN Üye annem kızım kısacası önce ailem altakki sence aileden daha önemlisi varmı bu fanı hayatta???
metintoroo Üye var sanmıştım hep yanımda kalacak sanmıştım ama yanılmışım.. alttaki hayatın boyunca elde etmek istediğin şey nedir ?
var sanmıştım hep yanımda kalacak sanmıştım ama yanılmışım.. alttaki hayatın boyunca elde etmek istediğin şey nedir ?
Praetor Emekli Yönetici Mutluluk... Alttaki herkesten sıkıldığında, kimse seni anlamadığında, en bunaldığın anlarda nereye kaçarsın?..
Mutluluk... Alttaki herkesten sıkıldığında, kimse seni anlamadığında, en bunaldığın anlarda nereye kaçarsın?..
Mustafa Furkan Üye Tuvalete Yeterince Açıklayıcı Oldu mu? Pek Özel Sormayı Sevmiyom Yaw Alttaki Deavam Et..
CEREN Üye ben odama kapanırım kımse beni anlamdığında altakki mutlu oldugun zmaanlar azmıdır çokmudur???
Soneday Üye Var. Alltaki 40 kapıyı 1 keremi çalarsın yoksa,1 kapıyı 40 kere mi çalarsın?**************