canturgay Üye bekleyelim tabbii yaaa... ayıp olur beklemezsek demiii.. alttaki ne yapıyon nasıl gidiyor hayat, çoluk çocuk nasıl,sorayımm mı daha..
bekleyelim tabbii yaaa... ayıp olur beklemezsek demiii.. alttaki ne yapıyon nasıl gidiyor hayat, çoluk çocuk nasıl,sorayımm mı daha..
Praetor Emekli Yönetici İyi sayılır, olanlarla idare ediyoruz şimdilik gerisine gerek yok! Sorma!.. Alttaki! Gençliğin dilinden bir kelime silsen hangisini silerdin?
İyi sayılır, olanlarla idare ediyoruz şimdilik gerisine gerek yok! Sorma!.. Alttaki! Gençliğin dilinden bir kelime silsen hangisini silerdin?
*esra_r* Üye gününe göre değişir ... alttakki maxi de başka üyeliğin var mı itiraf et doğru söyle çabuk ...
Praetor Emekli Yönetici Vaar! İlk girdiğim günlerde acaba profil sayfam diğer üyelere nasıl görünüyor, bir üye ziyaret edince ne oluyor gibi acemi sorularıma cevap almak için almıştım sonra bir daha da kullanmadım... Neden itiraf etmek dedin ki?! Yasak mı?
Vaar! İlk girdiğim günlerde acaba profil sayfam diğer üyelere nasıl görünüyor, bir üye ziyaret edince ne oluyor gibi acemi sorularıma cevap almak için almıştım sonra bir daha da kullanmadım... Neden itiraf etmek dedin ki?! Yasak mı?
nilüfercik Üye slm --------------- Ekleme --------------- bişi dicem Aglaya Call Filter programını nasıl kullanıyoz
Soneday Üye Aleykümselam Alttaki,imzamdaki mario animasyonu yüzünden adım mario oldu,sence değiştireyimmi animasyonu?
Aleykümselam Alttaki,imzamdaki mario animasyonu yüzünden adım mario oldu,sence değiştireyimmi animasyonu?
Praetor Emekli Yönetici Acemi üyeleri seviyoruuum Soru sormuştum dumanist... Değiştirme... Mario desinler ne olacak... Alttaki Hangi okula ve kaçıncı sınıfa gidiyorsun?..
Acemi üyeleri seviyoruuum Soru sormuştum dumanist... Değiştirme... Mario desinler ne olacak... Alttaki Hangi okula ve kaçıncı sınıfa gidiyorsun?..
_dumanist_ Üye Gazi mustafa kemal anadolu lisesine gidicem bu sene Alttaki şu anda hangi şarkıyı dinliyorsun? tabi müzik dinliyorsan
Gazi mustafa kemal anadolu lisesine gidicem bu sene Alttaki şu anda hangi şarkıyı dinliyorsun? tabi müzik dinliyorsan
Praetor Emekli Yönetici _dumanist_' Alıntı: Gazi mustafa kemal anadolu lisesine gidicem bu sene Alttaki şu anda hangi şarkıyı dinliyorsun? tabi müzik dinliyorsan Genişletmek için tıkla ... Anadolu lisesi?.. Ne güzel ben de A.L. çıkışlıyım... Duran Duran'dan Ordinary World! Sen alttaki M. Manson değil değil mi?..
_dumanist_' Alıntı: Gazi mustafa kemal anadolu lisesine gidicem bu sene Alttaki şu anda hangi şarkıyı dinliyorsun? tabi müzik dinliyorsan Genişletmek için tıkla ... Anadolu lisesi?.. Ne güzel ben de A.L. çıkışlıyım... Duran Duran'dan Ordinary World! Sen alttaki M. Manson değil değil mi?..
_dumanist_ Üye Evet sayılır... Ayrıca anadolu liseside bir şey farketmezki, ben eski anadolu lisemde okumayı tercih ederim Alttaki mutsuz musun?
Evet sayılır... Ayrıca anadolu liseside bir şey farketmezki, ben eski anadolu lisemde okumayı tercih ederim Alttaki mutsuz musun?
Praetor Emekli Yönetici Değilim!.. A.L.nin farkettiğini çıktıktan sonra farkedeceksin! Ama ediyor, güven bana! Eskisi hangisiydi?
Değilim!.. A.L.nin farkettiğini çıktıktan sonra farkedeceksin! Ama ediyor, güven bana! Eskisi hangisiydi?
_dumanist_ Üye Emçal kısaltması... Hep kısaltmasıyla söylediğimiz için gerçek ismini yazasım gelmedi Biraz merak iyidir di mi?
Emçal kısaltması... Hep kısaltmasıyla söylediğimiz için gerçek ismini yazasım gelmedi Biraz merak iyidir di mi?