CEREN Üye ben uzun zamandır kımseye hediye almadım ama en son bana yüzük hediye edıldı altakki sen en son kıme ne hediye aldın bakem????
ben uzun zamandır kımseye hediye almadım ama en son bana yüzük hediye edıldı altakki sen en son kıme ne hediye aldın bakem????
Anıl Umut Emekli Yönetici uzun zamandır almıyom hatırlamıyom en son kime aldım muhtemelen annemedir alttaki sen?
DiaBLoS Admin Ben hediye almasını severim ama tabiki buna değecek biri olursa..Gümüş kolye aldım.. alltaki en son ne havuz a gittin
Ben hediye almasını severim ama tabiki buna değecek biri olursa..Gümüş kolye aldım.. alltaki en son ne havuz a gittin
xkadir61 Üye DiaBLoS™;977144' Alıntı: Ben hediye almasını severim ama tabiki buna değecek biri olursa..Gümüş kolye aldım.. alltaki en son ne havuz a gittin Genişletmek için tıkla ... haftada 3-4 kez giderim, kızılay tesislerinin havuzuna. normalde turistleri ağırlamak için türkleri almıyorlar. bende turistgibi davranıp dalıyorum içlerine alttaki sen deniz sezonunu açtınmı?
DiaBLoS™;977144' Alıntı: Ben hediye almasını severim ama tabiki buna değecek biri olursa..Gümüş kolye aldım.. alltaki en son ne havuz a gittin Genişletmek için tıkla ... haftada 3-4 kez giderim, kızılay tesislerinin havuzuna. normalde turistleri ağırlamak için türkleri almıyorlar. bende turistgibi davranıp dalıyorum içlerine alttaki sen deniz sezonunu açtınmı?
mservank Üye hayır turist gibi nasıl davranıyorsun merak ettim şimdi alttaki üstteki üyeler nedne bir soruyu ard arda soruyorlar?
hayır turist gibi nasıl davranıyorsun merak ettim şimdi alttaki üstteki üyeler nedne bir soruyu ard arda soruyorlar?
DiaBLoS Admin Denizi sevmem ben Ama onumuzdekı ay gideriz kesin.. alltaki en son ne zaman su içtin bukadar sacma soru sorulur mu ya
Denizi sevmem ben Ama onumuzdekı ay gideriz kesin.. alltaki en son ne zaman su içtin bukadar sacma soru sorulur mu ya
ufuk023 Üye 1-soru bulamıyorlar 2-o soru ilgi cekiyor sonraki cevapları merak ediyorlar. alttaki -mayo mu? bikini mi? mayokini mi? haşema mı? şort mu? senin tercihin hangisi...?
1-soru bulamıyorlar 2-o soru ilgi cekiyor sonraki cevapları merak ediyorlar. alttaki -mayo mu? bikini mi? mayokini mi? haşema mı? şort mu? senin tercihin hangisi...?
ufuk023 Üye uzun zaman önceydi epeydir oynamıyorum.. alttaki en sevdiğin spor yaptığın veya seyrettiğin fark etmez...
uzun zaman önceydi epeydir oynamıyorum.. alttaki en sevdiğin spor yaptığın veya seyrettiğin fark etmez...
ufuk023 Üye siyah alttaki en beğendiğin organın hangisi.(el.ayak ,burun,dudak vb gibi ) yanlış anlamaya açık bi soru oldu ama neyse....
siyah alttaki en beğendiğin organın hangisi.(el.ayak ,burun,dudak vb gibi ) yanlış anlamaya açık bi soru oldu ama neyse....