Praetor Emekli Yönetici Hayat kelimesinin içinde tazelik var (değişim, evrim, yenilenme vs...), nasıl bayat olabilir ki... Alttaki Sence kıyamet kaç yılında kopar?..
Hayat kelimesinin içinde tazelik var (değişim, evrim, yenilenme vs...), nasıl bayat olabilir ki... Alttaki Sence kıyamet kaç yılında kopar?..
CEREN Üye yoooo bana göre gıçık değilsin bunuda nerden çıkardın altakki ben çok gıçığım deme yanı ben ole düşünüyorum sen ne düşünüyon bu konuda
yoooo bana göre gıçık değilsin bunuda nerden çıkardın altakki ben çok gıçığım deme yanı ben ole düşünüyorum sen ne düşünüyon bu konuda
grafikseli 84 Üye ya sana denk geleceği aklıma gelmedi ben diğer konularda başladım gıcıklığa alttaki yeterince gıcık olmak istermisin...
ya sana denk geleceği aklıma gelmedi ben diğer konularda başladım gıcıklığa alttaki yeterince gıcık olmak istermisin...
grafikseli 84 Üye benim harbi gıcıklık günüm bugün..maxide değil sadece...tel.millete çağrı yapıp cevap vermiyorum...biri beni durdursuuun alttaki soru varmı soru?
benim harbi gıcıklık günüm bugün..maxide değil sadece...tel.millete çağrı yapıp cevap vermiyorum...biri beni durdursuuun alttaki soru varmı soru?
grafikseli 84 Üye ay ay ay kime denk gelmiş... sen sor alttaki korkma... kendimi beğenmişlik yok hatta ii aklıma getirdin bugün düğün var 7 de makyaj yapayım(1 aydır 2-3 kere yaptım) alttaki yapayım mı makyaj
ay ay ay kime denk gelmiş... sen sor alttaki korkma... kendimi beğenmişlik yok hatta ii aklıma getirdin bugün düğün var 7 de makyaj yapayım(1 aydır 2-3 kere yaptım) alttaki yapayım mı makyaj
DiaBLoS Admin şu anda elinizde bir sihirli deynek olsa istediğiniz tek şey gerçekleşecek dense...Ne olmasını isterdiniz.
şu anda elinizde bir sihirli deynek olsa istediğiniz tek şey gerçekleşecek dense...Ne olmasını isterdiniz.