Salihyet Üye vatan caddesi + sakarya didikleri yer bizim okul tam ortasında vakıf gurebanın yanı alt; soru sor
CEREN Üye hiç sıkıntıdan oturup pasta börek yaptım şimdide bikaç tane yiyorum altakki sen neyaptım bugün???
macline Üye Bugün işçilerle mermer taşıdım sonra restorana gittim. Sonra fabrikaya gittim. Sonra geldim akşam cami cemaatiyle maç yaptık. iş güç namaz niyaz yeme içme derken gün bitti öle işte Alttaki sen çocukken kavgacımıydın ?
Bugün işçilerle mermer taşıdım sonra restorana gittim. Sonra fabrikaya gittim. Sonra geldim akşam cami cemaatiyle maç yaptık. iş güç namaz niyaz yeme içme derken gün bitti öle işte Alttaki sen çocukken kavgacımıydın ?
ufuk023 Üye çalıştım 00-00'da geldim güzel bir gündü. en sevdiğim mesai saati 16-00 24-00 arası yarında yatarım öğlene kadar. alttaki sence en iyi mesai nasıl olmalı.
çalıştım 00-00'da geldim güzel bir gündü. en sevdiğim mesai saati 16-00 24-00 arası yarında yatarım öğlene kadar. alttaki sence en iyi mesai nasıl olmalı.
macline Üye sen zahmet edip madem benim soruma cevap vermiyosun yada düzeltmiyosun Şu saatten itibaren CANIM SIKILIYOR! diyeyim bende. Soru felanda yok TOPRAKUMİT'E
sen zahmet edip madem benim soruma cevap vermiyosun yada düzeltmiyosun Şu saatten itibaren CANIM SIKILIYOR! diyeyim bende. Soru felanda yok TOPRAKUMİT'E
ufuk023 Üye macline' Alıntı: sen zahmet edip madem benim soruma cevap vermiyosun yada düzeltmiyosun Şu saatten itibaren CANIM SIKILIYOR! diyeyim bende. Soru felanda yok TOPRAKUMİT'E Genişletmek için tıkla ... hayatım muhalefet ve kavga üzerine geçti şu yaşıma kadar. sen nasıl bi çocuktun toprakümiti yeni fark ettim neyse idare et benim cevapla...
macline' Alıntı: sen zahmet edip madem benim soruma cevap vermiyosun yada düzeltmiyosun Şu saatten itibaren CANIM SIKILIYOR! diyeyim bende. Soru felanda yok TOPRAKUMİT'E Genişletmek için tıkla ... hayatım muhalefet ve kavga üzerine geçti şu yaşıma kadar. sen nasıl bi çocuktun toprakümiti yeni fark ettim neyse idare et benim cevapla...
toprakumit Üye macline' Alıntı: sen zahmet edip madem benim soruma cevap vermiyosun yada düzeltmiyosun Şu saatten itibaren CANIM SIKILIYOR! diyeyim bende. Soru felanda yok TOPRAKUMİT'E Genişletmek için tıkla ... Canım benim kusura bakma ya işim vardı değiştiremedim
macline' Alıntı: sen zahmet edip madem benim soruma cevap vermiyosun yada düzeltmiyosun Şu saatten itibaren CANIM SIKILIYOR! diyeyim bende. Soru felanda yok TOPRAKUMİT'E Genişletmek için tıkla ... Canım benim kusura bakma ya işim vardı değiştiremedim
Fatih[Sag0]HiphoP Üye abim,annem,ablam,sagopa,kolera,kuzenim,yeğenim,halam,teyzem,yengem,dayım,eniştem,dedem. alttaki en sevdiğin kişiler kim
abim,annem,ablam,sagopa,kolera,kuzenim,yeğenim,halam,teyzem,yengem,dayım,eniştem,dedem. alttaki en sevdiğin kişiler kim