CEREN Üye seviyorum niye sevmiyeyım kı o benım kardeşim sayılır altakki soru bulamadım neolcak şimdi???
toprakumit Üye herşeyi bir tarafa atıp yanlış anlaşılmaya son vereceksin... Ve herşey çok güzel olacak,tabi gelecekte... Alttaki sence düşündüğüm gibimi?
herşeyi bir tarafa atıp yanlış anlaşılmaya son vereceksin... Ve herşey çok güzel olacak,tabi gelecekte... Alttaki sence düşündüğüm gibimi?
ufuk023 Üye toprakumit' Alıntı: Haksızsın.... Olmicak gibide üstteki eminmi alttaki? Genişletmek için tıkla ... son sözlerinde açık kapı var ama bilemem aranızdaki bir şey....
toprakumit' Alıntı: Haksızsın.... Olmicak gibide üstteki eminmi alttaki? Genişletmek için tıkla ... son sözlerinde açık kapı var ama bilemem aranızdaki bir şey....
Salihyet Üye Forumu ağlama duvarına çevirdiğiniz için, ben olsam affetmem çok zalimleştim yha.. Hep onun yüzünden Sence olaylar ters gitmeye başladığında , bu tesadüf mü yoksa hayatın adaletsizliği mi ?
Forumu ağlama duvarına çevirdiğiniz için, ben olsam affetmem çok zalimleştim yha.. Hep onun yüzünden Sence olaylar ters gitmeye başladığında , bu tesadüf mü yoksa hayatın adaletsizliği mi ?
Salihyet Üye Tam karar veremedim çünkü, kalbimi çokkk kırdılar Alt ; Yalnızlık bir ilaçmıdır ? yoksa hastalığın ta kendisi mi ? [zAkkuM.]
Tam karar veremedim çünkü, kalbimi çokkk kırdılar Alt ; Yalnızlık bir ilaçmıdır ? yoksa hastalığın ta kendisi mi ? [zAkkuM.]
ufuk023 Üye toprakumit' Alıntı: saol canım kardeşim Alttaki bugün çok mutluyum peki sen mutlumusun? Genişletmek için tıkla ... ben her zaman mutluyumda sen ne yaptın arayı düzelttin galiba
toprakumit' Alıntı: saol canım kardeşim Alttaki bugün çok mutluyum peki sen mutlumusun? Genişletmek için tıkla ... ben her zaman mutluyumda sen ne yaptın arayı düzelttin galiba
toprakumit Üye ehh çok zor oldu ama şu anda aramız iyi hepinize teşekkürler Bundan sonra hata yapacağımı sanmıyorum
Fatih[Sag0]HiphoP Üye burası konuşma yeri değilki oynama yeri. eğer konuşcaksanız gidin geyik kahvehanesine allttaki sende doğrumu dedim ?
burası konuşma yeri değilki oynama yeri. eğer konuşcaksanız gidin geyik kahvehanesine allttaki sende doğrumu dedim ?
grafikseli 84 Üye eğlenme yeri annem herkes istediği gibi eğlensin... macline süpersin ya avatarmı yaptın... canımsın ya alttaki çok şaşkın ve mutluyum...soru falan gelmiyor aklıma... sen devam et
eğlenme yeri annem herkes istediği gibi eğlensin... macline süpersin ya avatarmı yaptın... canımsın ya alttaki çok şaşkın ve mutluyum...soru falan gelmiyor aklıma... sen devam et
macline Üye iyi gelmeyebilirde bu heyecan neden onu anlamadım . Allahtan beni görmüyosun demek bide görsen recep ivedik gibi parçalarsın desene Alttaki windowsum çöktü ne yapayım
iyi gelmeyebilirde bu heyecan neden onu anlamadım . Allahtan beni görmüyosun demek bide görsen recep ivedik gibi parçalarsın desene Alttaki windowsum çöktü ne yapayım