mservank Üye süperötesi ama geç kalmışsın kan kaybından gitmiştir alttaki bu vakitte maxide ne işim var ya benim ?
süperötesi ama geç kalmışsın kan kaybından gitmiştir alttaki bu vakitte maxide ne işim var ya benim ?
Praetor Emekli Yönetici Ben nerden bileyim? Ama dur! Belki benim altımdaki biliyordur hadi ona soralım! --------------- Ekleme --------------- Yok malesef ben de bilmiyorum... Alttaki; sence şirofren miyim ben?
Ben nerden bileyim? Ama dur! Belki benim altımdaki biliyordur hadi ona soralım! --------------- Ekleme --------------- Yok malesef ben de bilmiyorum... Alttaki; sence şirofren miyim ben?
Nazy Üye praetor282' Alıntı: Ben nerden bileyim? Ama dur! Belki benim altımdaki biliyordur hadi ona soralım! --------------- Ekleme --------------- Yok malesef ben de bilmiyorum... Alttaki; sence şirofren miyim ben? Genişletmek için tıkla ... şirofen kim yaa altdaki şirofen nedir?
praetor282' Alıntı: Ben nerden bileyim? Ama dur! Belki benim altımdaki biliyordur hadi ona soralım! --------------- Ekleme --------------- Yok malesef ben de bilmiyorum... Alttaki; sence şirofren miyim ben? Genişletmek için tıkla ... şirofen kim yaa altdaki şirofen nedir?
ufuk023 Üye bence iyi tanımadığın birine güvenemezsin bazen iyi tanıdığın birisi bile güven kırabiliyor... alttaki senin görüslerin nedir?
bence iyi tanımadığın birine güvenemezsin bazen iyi tanıdığın birisi bile güven kırabiliyor... alttaki senin görüslerin nedir?
***BlackrosE*** Üye Bunu Burada Konuşmak Faydasız... 20 Yıllık arkadaşın arkandan vurabiliyor yada aksine tanışalı saatler olmuş biri hayatını kurtarabiliyo... bu güven zamanla oluşur devamlılığı insana bağlı!!! altta ki haksız mıyım...
Bunu Burada Konuşmak Faydasız... 20 Yıllık arkadaşın arkandan vurabiliyor yada aksine tanışalı saatler olmuş biri hayatını kurtarabiliyo... bu güven zamanla oluşur devamlılığı insana bağlı!!! altta ki haksız mıyım...
Salihyet Üye Sen hariç evet alt; ben nerde yanlış yaptıım ? [sırada ki şarkı tüm sevip te kavuşamayanlar için.. ]