tanso Üye herkezin hayatı kendi elinde buda kişiden kişiye değişir yani nasıl yaşamak istersen öyle yaşarsın alttaki sence basitmi?
herkezin hayatı kendi elinde buda kişiden kişiye değişir yani nasıl yaşamak istersen öyle yaşarsın alttaki sence basitmi?
safakk Üye evde tabiki maganda kurşunu kurbanı olmak istemiyorum... alttaki bu magandaları naapmalı??
macline Üye Adı üstünde maganda bulup emniyete teslim ediceksin. Alttaki elendik ama ben hiç üzüntülü hissetmedim nedense kendimi Ya sen ?
Adı üstünde maganda bulup emniyete teslim ediceksin. Alttaki elendik ama ben hiç üzüntülü hissetmedim nedense kendimi Ya sen ?
Yasminozz Üye ben üzüldüm...gerçekten haketmiştik çünkü o kupayı...ama kısmet değilmiş napalım... alttaki; sevgilin var mı ??
ben üzüldüm...gerçekten haketmiştik çünkü o kupayı...ama kısmet değilmiş napalım... alttaki; sevgilin var mı ??
Yasminozz Üye bi tane sözlüm var ama sevgilim yok... alttaki; serdar ortaç ın heyecan şarkısı güzel gibi sanki...sen ne dersin ??
bi tane sözlüm var ama sevgilim yok... alttaki; serdar ortaç ın heyecan şarkısı güzel gibi sanki...sen ne dersin ??