yasirarslan Üye tanso' Alıntı: alttaki en son ne yedin? Genişletmek için tıkla ... yemek yedim alttaki anneyin babasının kızlık soyadı nedir????
tanso' Alıntı: alttaki en son ne yedin? Genişletmek için tıkla ... yemek yedim alttaki anneyin babasının kızlık soyadı nedir????
grafikseli 84 Üye senin babanın halasının abisi senin neyin oluyor? imzamız nasıl olmuş(macline ve ben)
grafikseli 84 Üye neden olmasın...ama ben azeriyim ve hiç görmedim... zaten macline köşeyi dönünce beni götürecek... nezaketen sordum alttakı hangi il i gezmek isterdin(TÜRKİYE)
neden olmasın...ama ben azeriyim ve hiç görmedim... zaten macline köşeyi dönünce beni götürecek... nezaketen sordum alttakı hangi il i gezmek isterdin(TÜRKİYE)
grafikseli 84 Üye macline i görmek için bursa ve macline ıda alıp izmir(tabi avatarımda yanımda olanla) hangi şehirlere gittin
macline i görmek için bursa ve macline ıda alıp izmir(tabi avatarımda yanımda olanla) hangi şehirlere gittin
tanso Üye siirt ,adana,aydın,ankara,diyarbakır,muğla ve ilçeri,kıbrıs ,sivas,konya var dahada aklıma geklen bu kadar alttaki sen?
siirt ,adana,aydın,ankara,diyarbakır,muğla ve ilçeri,kıbrıs ,sivas,konya var dahada aklıma geklen bu kadar alttaki sen?