grafikseli 84 Üye macline' Alıntı: Üstte ben cevabı vermiştim bence sen cevabını düzeltsen iyi olur Genişletmek için tıkla ... düzeltemem kapatıyorum pc..
macline' Alıntı: Üstte ben cevabı vermiştim bence sen cevabını düzeltsen iyi olur Genişletmek için tıkla ... düzeltemem kapatıyorum pc..
macline Üye Ay tamam bişe demedik ne halt edersen et hıhhh Alttaki uyuz insanlarla karşılaştıgında ne yaparsın
macline Üye Töbe estagrfullah oda nerden çıktı şimdi :S Alttaki üstteki saçmalıyor galiba Başına bişe mi düştü acep
Töbe estagrfullah oda nerden çıktı şimdi :S Alttaki üstteki saçmalıyor galiba Başına bişe mi düştü acep
dreamnoble Üye Pembe yalanlarım oluyor arada ama sonra gidip gerçeği yine söylerim Alttaki,sevmek kıskanmayı beraberinde getirir mi?
Pembe yalanlarım oluyor arada ama sonra gidip gerçeği yine söylerim Alttaki,sevmek kıskanmayı beraberinde getirir mi?
macline Üye Kadın budu köfte. He bide dikkatimi çekti sizle bi yere bişeler içmeye gitsek yandık walla Hem garson kafayı yer hemde hesabı ödeyen Birinizin severek içtiği diğerini kesinlikle tutmuyor Alttaki tatlı sever misin?
Kadın budu köfte. He bide dikkatimi çekti sizle bi yere bişeler içmeye gitsek yandık walla Hem garson kafayı yer hemde hesabı ödeyen Birinizin severek içtiği diğerini kesinlikle tutmuyor Alttaki tatlı sever misin?