grafikseli 84 Üye senden yakışıklısı benim için yok çünkü ben seninle o kadar samimi olmama rağmen hiç görmedim...gerçek yüzün yani için muhteşem benden gıcık arkadaşın varmı
senden yakışıklısı benim için yok çünkü ben seninle o kadar samimi olmama rağmen hiç görmedim...gerçek yüzün yani için muhteşem benden gıcık arkadaşın varmı
macline Üye ohhooo Yalan söylemem bilirsin senin sevgin başka ama Ben samimi söylüyorum bilirsin. inan benim için ağlayanı var o kadarından fazlasını sen zaten biliyorsun Alttaki öğle yemeğinde ne yedin yada yemeyi düşünüyosun ?
ohhooo Yalan söylemem bilirsin senin sevgin başka ama Ben samimi söylüyorum bilirsin. inan benim için ağlayanı var o kadarından fazlasını sen zaten biliyorsun Alttaki öğle yemeğinde ne yedin yada yemeyi düşünüyosun ?
grafikseli 84 Üye ben bebeklerle oynamıyordum.... kapıda misket vb.erkek oyunları .işte alttaki çocukluk aşkının adını hatırlıyormusun?
ben bebeklerle oynamıyordum.... kapıda misket vb.erkek oyunları .işte alttaki çocukluk aşkının adını hatırlıyormusun?
macline Üye yeşim gülay emine fatmagül ve içlerinde en güzeli Elif hangisini soruyon sen Hehe Hehe Alttaki gizem diye bi akraban var mı ?
yeşim gülay emine fatmagül ve içlerinde en güzeli Elif hangisini soruyon sen Hehe Hehe Alttaki gizem diye bi akraban var mı ?
macline Üye 3 simit bide çay Alttaki 2 gündür kendilerinden rica ederek msn den kız arkadaşlarımı siliyorum ve onlarında beni silmelerini istiyorum acaba ben hasta mıyım ?
3 simit bide çay Alttaki 2 gündür kendilerinden rica ederek msn den kız arkadaşlarımı siliyorum ve onlarında beni silmelerini istiyorum acaba ben hasta mıyım ?