*esra_r* Üye ben bilmem alttaki çikolatayı bitter mi seversin sütlü mü ( sevmeme gibi bi seçeneğin yok )
Nazy Üye sütlü daha iyi hatta antep fıstıklı güzeldirr bitter sevmem alttaki unutamadığın bir film varmı?
xkadir61 Üye olmazmı hiç alttaki senin kırmızı ayakkabıların varmı? --------------- Ekleme --------------- iremm' Alıntı: ewt alttaki en çok izlediğin dizi? Genişletmek için tıkla ... malesef pembedizi seyretmiyorum
olmazmı hiç alttaki senin kırmızı ayakkabıların varmı? --------------- Ekleme --------------- iremm' Alıntı: ewt alttaki en çok izlediğin dizi? Genişletmek için tıkla ... malesef pembedizi seyretmiyorum
iremm Üye xkadir61' Alıntı: olmazmı hiç alttaki senin kırmızı ayakkabıların varmı? Genişletmek için tıkla ... kenaraa!!
xkadir61' Alıntı: olmazmı hiç alttaki senin kırmızı ayakkabıların varmı? Genişletmek için tıkla ... kenaraa!!
iremm Üye xkadir61' Alıntı: alttaki ne demek kenara??? Genişletmek için tıkla ... ya sorular karıştı o açıdan alttaki yukardaki beni yanlış anladı mı sence?
xkadir61' Alıntı: alttaki ne demek kenara??? Genişletmek için tıkla ... ya sorular karıştı o açıdan alttaki yukardaki beni yanlış anladı mı sence?
kyoman Üye şuan olmak istediğim yer belediyenin mahallemizde yaptığı basketboll sahasında ve arkadaşlarımla tabii . Alttaki şuan ne yapmak isterdin..
şuan olmak istediğim yer belediyenin mahallemizde yaptığı basketboll sahasında ve arkadaşlarımla tabii . Alttaki şuan ne yapmak isterdin..