Nazy Üye her ikiside olsun ama çirkin şansına sahip olmak daha ağır basıyor. Alttaki Çok yakın bir arkadaşın hakkında ummayacağın bişey düşündünmü hiç?
her ikiside olsun ama çirkin şansına sahip olmak daha ağır basıyor. Alttaki Çok yakın bir arkadaşın hakkında ummayacağın bişey düşündünmü hiç?
macline Üye Ne zaman kızı gösterip ablasını vermeye çalışmaktan vazgeçerlerse o zaman Alttaki gözlerinin önünde öldürülen birini gördün mü ?
Ne zaman kızı gösterip ablasını vermeye çalışmaktan vazgeçerlerse o zaman Alttaki gözlerinin önünde öldürülen birini gördün mü ?
macline Üye Sorma yaa Bir keresinde ağzım tütün olmuştu hep Alttaki sevgilinle gezerken abisi yakaladı mı hiç ?
*esra_r* Üye macline' Alıntı: Esra_r galiba senden biraz önce davrandım düzeltiver zahmet olmazsa Genişletmek için tıkla ... düzelttim eyw
macline' Alıntı: Esra_r galiba senden biraz önce davrandım düzeltiver zahmet olmazsa Genişletmek için tıkla ... düzelttim eyw
macline Üye Kahvaltıdan sonra berbat Yemekten sonra süper Alttaki sigara sağlığa zararlı ve heryerde yasaklandı. Bu sitede de sigara içmeyi yasaklayalım mı
Kahvaltıdan sonra berbat Yemekten sonra süper Alttaki sigara sağlığa zararlı ve heryerde yasaklandı. Bu sitede de sigara içmeyi yasaklayalım mı
iremm Üye xkadir61' Alıntı: o benim kardeşim, ben onun icabına bakarım sonra. alttaki; ne var ne yok Genişletmek için tıkla ... kötülük alttaki sende durumlar nsl??
xkadir61' Alıntı: o benim kardeşim, ben onun icabına bakarım sonra. alttaki; ne var ne yok Genişletmek için tıkla ... kötülük alttaki sende durumlar nsl??