_dumanist_ Üye Evet mennunum umarım o da benden mennundur Alttaki, keşke yapmasaydım bugün bunu dediğin ne var?
xkadir61 Üye gelmeyi çok istiyorumalttaki gelimmi? alttaki gelimmi? --------------- Ekleme --------------- _dumanist_' Alıntı: Evet mennunum umarım o da benden mennundur Alttaki, keşke yapmasaydım bugün bunu dediğin ne var? Genişletmek için tıkla ... piyasa araştırması yapmadan patronuma 376 ytl ye phılıps monitör aldım alttaki eskişehire gelimmi?
gelmeyi çok istiyorumalttaki gelimmi? alttaki gelimmi? --------------- Ekleme --------------- _dumanist_' Alıntı: Evet mennunum umarım o da benden mennundur Alttaki, keşke yapmasaydım bugün bunu dediğin ne var? Genişletmek için tıkla ... piyasa araştırması yapmadan patronuma 376 ytl ye phılıps monitör aldım alttaki eskişehire gelimmi?
toprakumit Üye 5 saat olması lazım.... Ama sen 7 si sabahı gel Ankaraya beraber geçelim Eskişehire Alttaki olurmu sence?
5 saat olması lazım.... Ama sen 7 si sabahı gel Ankaraya beraber geçelim Eskişehire Alttaki olurmu sence?
xkadir61 Üye büyükbir ihtimalle, baktımda sevip saydığım onca insan bir araya toplanmış, banada gelmek düşer. alttaki bu güzelim arkadaşlar için değer dimi?
büyükbir ihtimalle, baktımda sevip saydığım onca insan bir araya toplanmış, banada gelmek düşer. alttaki bu güzelim arkadaşlar için değer dimi?
macline Üye Yok. ölünce rahat rahat durmak varken neden bi daha sıkıntı çekmeye geleyim ki dünyaya Alttaki sen hiç aşık oldun mu?
Yok. ölünce rahat rahat durmak varken neden bi daha sıkıntı çekmeye geleyim ki dünyaya Alttaki sen hiç aşık oldun mu?