YsF_90 Üye bugün maxicep te 100. konumu açtım beraber daha nice konulara... alttaki ismini kendinin koyma şansın olsaydı ne koyardın?
bugün maxicep te 100. konumu açtım beraber daha nice konulara... alttaki ismini kendinin koyma şansın olsaydı ne koyardın?
YsF_90 Üye açıkcası telefonu kullanmadım hiç ama internette edindiğim bilgilere göre güzel bişey, imkanım olsaydı 6120 yerine alırdım. alttaki hayalindeki telefon modeli ne?
açıkcası telefonu kullanmadım hiç ama internette edindiğim bilgilere göre güzel bişey, imkanım olsaydı 6120 yerine alırdım. alttaki hayalindeki telefon modeli ne?
macline Üye yaw gene mi bana denk geldi bu buluşma muhabbeti. söz vermiyorum. ama gelmeyi planlıyorum. Alttaki sana çok özel soru soruldugunda kızıyormusun?
yaw gene mi bana denk geldi bu buluşma muhabbeti. söz vermiyorum. ama gelmeyi planlıyorum. Alttaki sana çok özel soru soruldugunda kızıyormusun?
macline Üye Hay ben Bu eskişehiri net cevap veremiyorum. İnşallah diyelim Üstteki eskişehiri seviyormusun
toprakumit Üye Seviyorum tabi benim buluşma yerim.... Alttaki kesin bir cevap ver Eskişehire gelcenmi
macline Üye gelcem gelcem. bi kaybolursam o zaman görürsün sen Alttaki ne zaman kurtulacam ben bu toprağımın eskişehirinden
gelcem gelcem. bi kaybolursam o zaman görürsün sen Alttaki ne zaman kurtulacam ben bu toprağımın eskişehirinden
YsF_90 Üye aslında tam bi film yok yani bi kaç tane onlarda ben robot, blade, tokyo drift... alttaki en çok hangi aktörü seviyosun?
aslında tam bi film yok yani bi kaç tane onlarda ben robot, blade, tokyo drift... alttaki en çok hangi aktörü seviyosun?