Nazy Üye doktorun bana hergün belirli saatlerde seri olarak iğne vermesi alttaki iğne vurulurken neler hissediyorsun
doktorun bana hergün belirli saatlerde seri olarak iğne vermesi alttaki iğne vurulurken neler hissediyorsun
toprakumit Üye evet kıskancım sevdiğim ve benimsediğim insanları çok fena kıskanırım Alttaki sen değer verdiğin birisini kıskanmazmısın?
evet kıskancım sevdiğim ve benimsediğim insanları çok fena kıskanırım Alttaki sen değer verdiğin birisini kıskanmazmısın?
Yasminozz Üye her şekilde olan saatim var... alttaki; şuan msn de kimle ya da kimlerle yazışıyosun ???
*esra_r* Üye ya bi şaka yaptırmadın bu ne alınganlıktır ya kız olan sen misin ben miyim gece vakti ne bu şiddet bu celal ya aaaaaaaaaaa haksız olduğunu söyler misin?
ya bi şaka yaptırmadın bu ne alınganlıktır ya kız olan sen misin ben miyim gece vakti ne bu şiddet bu celal ya aaaaaaaaaaa haksız olduğunu söyler misin?
toprakumit Üye Haksız değilim sen önce soruya doğru dürüst cevap verde sonra de onu... Alttaki haksızmıyım?
*esra_r* Üye bana rest çekerken çok dikkatli olmalısın zira ben de tüm kartları atıp gidebilirim. haksızsın. alttaki reste restle cvp verilirse ne olur
bana rest çekerken çok dikkatli olmalısın zira ben de tüm kartları atıp gidebilirim. haksızsın. alttaki reste restle cvp verilirse ne olur
toprakumit Üye Haklı her zaman vardır!!! Haksızda öyle!!! bence okunmalı üst taraflar.... Alttaki rest mi çekiyosun?
Haklı her zaman vardır!!! Haksızda öyle!!! bence okunmalı üst taraflar.... Alttaki rest mi çekiyosun?
toprakumit Üye Rest çekmek kolaydır. Fakat sonunu düşünmek lazımdır. alttaki rest çekmek ve çekip gitmek kolaymıdır?
Rest çekmek kolaydır. Fakat sonunu düşünmek lazımdır. alttaki rest çekmek ve çekip gitmek kolaymıdır?
*esra_r* Üye dünya yıkılsa gözünün görmeyeceği anlar vardır ve o anlarda her şey mübahtır... alttaki düşünceme katılıyor musun
dünya yıkılsa gözünün görmeyeceği anlar vardır ve o anlarda her şey mübahtır... alttaki düşünceme katılıyor musun
toprakumit Üye evet ama sonu kötü olacağını ve dert çekileceğini biliyorum.... Alttaki beni seviyomusun?