macline Üye Hava mevsim normallerinin üstünde sokaklar don tuttu terden su oldum yanıyorum Trabzon akçaabat Alttaki Hiç avniaker havası alıp sümela da nefeslendin mi Yada Uzungölde ızgara yedin mi ?
Hava mevsim normallerinin üstünde sokaklar don tuttu terden su oldum yanıyorum Trabzon akçaabat Alttaki Hiç avniaker havası alıp sümela da nefeslendin mi Yada Uzungölde ızgara yedin mi ?
Nazy Üye hayır evde yeterince kumanda var zaten alttaki hiç yüksek derecede ağlayacak kadar hayalkırıklığına uğradınmı?
hayır evde yeterince kumanda var zaten alttaki hiç yüksek derecede ağlayacak kadar hayalkırıklığına uğradınmı?
_KadirşinaS_ Üye Mesela bu gün olacak gibi. Şaka bir yana çok oldu. Nazy bu kadar olur abi ya. Tam cevap yazıyordum açlıkla ilgili soruya, sen yapıştırdın cevabı. Sana oy moy yok (Şaka yaptım oyum senin, nereye oy vereceksek ver linki, basayım parmağı) Alttaki finallerin ne zaman başlıyor?
Mesela bu gün olacak gibi. Şaka bir yana çok oldu. Nazy bu kadar olur abi ya. Tam cevap yazıyordum açlıkla ilgili soruya, sen yapıştırdın cevabı. Sana oy moy yok (Şaka yaptım oyum senin, nereye oy vereceksek ver linki, basayım parmağı) Alttaki finallerin ne zaman başlıyor?
canturgay Üye ben o şekildeyim..ama istemezdimmm.. alttaki keyf alem nasıll..benim canım çok sıkılıyor nedense...
_KadirşinaS_ Üye İyidir canturgay. Sıkma canını yaw. Biraz flash oyun oyna geçer, bak link veriyorum Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Alttaki hiç Avrupa'ya çıktın mı?
İyidir canturgay. Sıkma canını yaw. Biraz flash oyun oyna geçer, bak link veriyorum Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Alttaki hiç Avrupa'ya çıktın mı?
dumanxtr Üye hangisi orta asyamı orta taraflarda bulunmam genelde kıyı bölgeler takılırım çünkü ege efesiyiz_ altaki bu gün maxi ilesi için ne yaptın_? hayır ben sorgu meleği moduna geçtim
hangisi orta asyamı orta taraflarda bulunmam genelde kıyı bölgeler takılırım çünkü ege efesiyiz_ altaki bu gün maxi ilesi için ne yaptın_? hayır ben sorgu meleği moduna geçtim