keklikcomik Üye harun benimki yazıyo zaten altaki peki snin ismin nedir ? --------------- Ekleme --------------- bende uyuyayım bari dimi yanı altaki?
harun benimki yazıyo zaten altaki peki snin ismin nedir ? --------------- Ekleme --------------- bende uyuyayım bari dimi yanı altaki?
by_bilinmez Üye asil ama 5 gün yıkamazsan beni yıka der gibi duruyor alttaki sence şuan itibariyle maxiden çıkış yapmalımıyım ?
asil ama 5 gün yıkamazsan beni yıka der gibi duruyor alttaki sence şuan itibariyle maxiden çıkış yapmalımıyım ?
by_bilinmez Üye 3 Yıl öncesine Kadar Gördüğüm Her Rüya Ertesi Gün Gerçekleşirdi şimdi Hepsi Değil Ama Birçoğu Gerçekleşiyor O Nedenle Inanıyorum Alttaki Sen Inanır Mısın?
3 Yıl öncesine Kadar Gördüğüm Her Rüya Ertesi Gün Gerçekleşirdi şimdi Hepsi Değil Ama Birçoğu Gerçekleşiyor O Nedenle Inanıyorum Alttaki Sen Inanır Mısın?
macline Üye Rüyalar İlahi mesajlardır. (inanırım) Alttaki Sen beyaz bi perdeye 30 saniye gözünü kırpmadan bakınca aklına ilk olarak ne geliyor
Rüyalar İlahi mesajlardır. (inanırım) Alttaki Sen beyaz bi perdeye 30 saniye gözünü kırpmadan bakınca aklına ilk olarak ne geliyor
macline Üye Hayır yemedim. Alttaki sen bana en yakın zamanda Psiloc irremotenin unsigned olan dosyasını signed yapacakmısın ?
Hayır yemedim. Alttaki sen bana en yakın zamanda Psiloc irremotenin unsigned olan dosyasını signed yapacakmısın ?
macline Üye Şüphelerim Var. Şu durum geliyo aklıma "Tamam seni anandan isteteceğim Bu akşam der damat Ve ertesi gün ver elini istanbul İsteme oldu hikâye" Alttaki sende benim gibi irremote psiloc a kafayı taktın mı :d
Şüphelerim Var. Şu durum geliyo aklıma "Tamam seni anandan isteteceğim Bu akşam der damat Ve ertesi gün ver elini istanbul İsteme oldu hikâye" Alttaki sende benim gibi irremote psiloc a kafayı taktın mı :d
toprakumit Üye Valla benim için olsada olur olmasada olur Ama bekleyen çok Alttaki sen kafayı neden taktın bu kadar?
Valla benim için olsada olur olmasada olur Ama bekleyen çok Alttaki sen kafayı neden taktın bu kadar?