keklikcomik Üye evet yaptım bi sahne zorla yaptırdılar ondan sonra nefret eder oldum o kadra milletin içinde altaki sigara için izin varmı bana?
evet yaptım bi sahne zorla yaptırdılar ondan sonra nefret eder oldum o kadra milletin içinde altaki sigara için izin varmı bana?
xkadir61 Üye tamam tamam yarabilirsin izin veriyorum. alttaki bahane arıyor dimi.? --------------- Ekleme --------------- macline' Alıntı: Tabi tabi ne demek içeceksen benden uzak olda nerde içersen iç Alttaki alkol var mı ? Genişletmek için tıkla ... hayır alttaki sende?
tamam tamam yarabilirsin izin veriyorum. alttaki bahane arıyor dimi.? --------------- Ekleme --------------- macline' Alıntı: Tabi tabi ne demek içeceksen benden uzak olda nerde içersen iç Alttaki alkol var mı ? Genişletmek için tıkla ... hayır alttaki sende?
keklikcomik Üye benim bunyem alkolu kaldırmıyo içemiyorum :S altaki sen çok içersin bence ? --------------- Ekleme --------------- altaki çakmagımı senmi aldın ? bulamıyorumda :S
benim bunyem alkolu kaldırmıyo içemiyorum :S altaki sen çok içersin bence ? --------------- Ekleme --------------- altaki çakmagımı senmi aldın ? bulamıyorumda :S
keklikcomik Üye Hayatta demezler benim kadar cana yakın kimse olmaz (kendi adıma ve cevreme gore konuşyorum) altaki sece ben kalpsizmiyim ?
Hayatta demezler benim kadar cana yakın kimse olmaz (kendi adıma ve cevreme gore konuşyorum) altaki sece ben kalpsizmiyim ?
keklikcomik Üye macline' Alıntı: Malesef öyle. Alttaki doğum günü kutlamayı severmisin? Genişletmek için tıkla ... kişiden kişiye değişir altaki neden kalpsizim ben ama
macline' Alıntı: Malesef öyle. Alttaki doğum günü kutlamayı severmisin? Genişletmek için tıkla ... kişiden kişiye değişir altaki neden kalpsizim ben ama
macline Üye o Hemde NasıL YazılımINIDA GÜNCELLEDİM SÜPER ÇALIŞIYOR YOK YOK Alttaki msn kullanıyor musun
keklikcomik Üye Tabiki kullanıyorum? bende dun guncelledim Versiyon 4.0747.31.0.1 seninde versiyon bumu altaki ?(N73)
Tabiki kullanıyorum? bende dun guncelledim Versiyon 4.0747.31.0.1 seninde versiyon bumu altaki ?(N73)