canturgay Üye can..soy ismimle uyumlu olması açısında... alltaki sen (bi de ben kolaya kaçayım yaww...)
Yasminozz Üye ismimden memnunum ama hadii kırmiiym sizi yağmur olsun ismim... alttaki; bu şehirde sana aşık biri yaşıyo mu ?? (dinlediğim şarkıda öle dioda ordan çaldım soruyu )
ismimden memnunum ama hadii kırmiiym sizi yağmur olsun ismim... alttaki; bu şehirde sana aşık biri yaşıyo mu ?? (dinlediğim şarkıda öle dioda ordan çaldım soruyu )
Dawn Emekli Yönetici hahaa ben özgün müzik + hakl muzigi alttaki 1 saate 50 km yol giden bir arac 180dak kac km yol gider
CEREN Üye toprakumit' Alıntı: Spor Lisede Genişletmek için tıkla ... hiç duymadınmı???????????lise ikiden sonra tabi ve ayrıca her okulda yoktu spor bolumu
toprakumit' Alıntı: Spor Lisede Genişletmek için tıkla ... hiç duymadınmı???????????lise ikiden sonra tabi ve ayrıca her okulda yoktu spor bolumu
toprakumit Üye Hayır oynamam basketbolu tercih ederim... Alttaki siz hiç futbol oynar ve severmisiniz?
toprakumit Üye Bende oynarım heleki arkadaşlarla gidilen halı saha maçlarında ama sadece önemli ve derbi maçları izlerim Peki alttaki sen şarkı dinlemeyi ve söylemeyi severmisin?
Bende oynarım heleki arkadaşlarla gidilen halı saha maçlarında ama sadece önemli ve derbi maçları izlerim Peki alttaki sen şarkı dinlemeyi ve söylemeyi severmisin?