dreamnoble Üye Kısmet tabi ama 2 olabilir.. Alttaki,çocuklar aslında bir nevi yorgunluğu alır.Bu görüşe katılıyormusun?
Kısmet tabi ama 2 olabilir.. Alttaki,çocuklar aslında bir nevi yorgunluğu alır.Bu görüşe katılıyormusun?
Nazy Üye bilmiyorum hiç çocuğum olmadı ama bayanlar için doğru olabilir alttaki hangi takımlısın (çocuk muhabbeti sıktı yaw)
bilmiyorum hiç çocuğum olmadı ama bayanlar için doğru olabilir alttaki hangi takımlısın (çocuk muhabbeti sıktı yaw)
toprakumit Üye Evet gelcem!!! Alttaki eskişehir buluşmasında neler yapcaz,nasıl eğlencez söyleyinde karar verelim
Salihyet Üye Valla tam bilemiyorum Sınırlarımı zorlayıp geliyorum, dövme yaptıracaktım valla epey bi fedakarlık vs. yapıp gelicem inşallah çok eğlenecez alt; hiç maxi buluşmasında yer aldın mı ? neredeydin ve ne yaptın ?
Valla tam bilemiyorum Sınırlarımı zorlayıp geliyorum, dövme yaptıracaktım valla epey bi fedakarlık vs. yapıp gelicem inşallah çok eğlenecez alt; hiç maxi buluşmasında yer aldın mı ? neredeydin ve ne yaptın ?
Nazy Üye yer almaz olurmuyum hiç unutamıyacağım an ise senin kaybolduğun andı oğuz seni soruyordu üye adınla Salihyet nerede yaww alttaki MAxiCep buluşmasında yer aldınmı?
yer almaz olurmuyum hiç unutamıyacağım an ise senin kaybolduğun andı oğuz seni soruyordu üye adınla Salihyet nerede yaww alttaki MAxiCep buluşmasında yer aldınmı?
looney Üye hiç maxicep buluşmasında olmadım ama olmayıda cok istiyorum istanbulda olursa gitmeyi düşünüyorum altaki : maxicepin sana ne gibi yararları oldu ?
hiç maxicep buluşmasında olmadım ama olmayıda cok istiyorum istanbulda olursa gitmeyi düşünüyorum altaki : maxicepin sana ne gibi yararları oldu ?
Salihyet Üye Maxicep, arkadaş edinmene, yorum yapma yeteneği kazanmana, sakin olmana kadar bir sürü faydası vardır istanbul buluşması ; http://www.maxicep.com/maxicep-bulusmalari/5-maxicep-istanbul-bulusmasi-11-mayis-08-a-129750.html buluşmada seni de görmek isteriz alt; Hiç adını gelenler listesine yazdırıp, buluşmadan kaytardığın oldu mu ? --- Nazy' Alıntı: yer almaz olurmuyum hiç unutamıyacağım an ise senin kaybolduğun andı oğuz seni soruyordu üye adınla Salihyet nerede yaww Genişletmek için tıkla ... Biz orda kaybolmadk abimle ali abi ne kadar ii bi insn die konuşurken dalmışız
Maxicep, arkadaş edinmene, yorum yapma yeteneği kazanmana, sakin olmana kadar bir sürü faydası vardır istanbul buluşması ; http://www.maxicep.com/maxicep-bulusmalari/5-maxicep-istanbul-bulusmasi-11-mayis-08-a-129750.html buluşmada seni de görmek isteriz alt; Hiç adını gelenler listesine yazdırıp, buluşmadan kaytardığın oldu mu ? --- Nazy' Alıntı: yer almaz olurmuyum hiç unutamıyacağım an ise senin kaybolduğun andı oğuz seni soruyordu üye adınla Salihyet nerede yaww Genişletmek için tıkla ... Biz orda kaybolmadk abimle ali abi ne kadar ii bi insn die konuşurken dalmışız
by_bilinmez Üye yeni olduğum için hiç adımı yazdırıp gelmemezlik yapmadım ama söz verdiğimde tutmam gerektiğini bilirim yazdırırsam gelirim alttaki sence maxicep buluşmaları eğlencelimi
yeni olduğum için hiç adımı yazdırıp gelmemezlik yapmadım ama söz verdiğimde tutmam gerektiğini bilirim yazdırırsam gelirim alttaki sence maxicep buluşmaları eğlencelimi
dreamnoble Üye Yarım da olsa katılmıştım o akşamı unutamam çok eğlenceli idi.. Alttaki,sevgiline sürpriz yaparmısın?
Yarım da olsa katılmıştım o akşamı unutamam çok eğlenceli idi.. Alttaki,sevgiline sürpriz yaparmısın?