Nazy Üye iki kişi yi sevmem imkansız alttaki playstation3 alırmısın yoksa daha zamanı gelmedi deyip playstation2 mi alırsın?
iki kişi yi sevmem imkansız alttaki playstation3 alırmısın yoksa daha zamanı gelmedi deyip playstation2 mi alırsın?
dreamnoble Üye Hiçbiri.. Alttaki,hasta olunca doktora gidermisin?Yoksa doktora gitmekten nefret mi edersin?
baykarizma_61 Üye ben liseye gidiyorum okuldan sık sık sevk alıp hastahaneye giderim alttaki üye nerelisin????????????????????????????
ben liseye gidiyorum okuldan sık sık sevk alıp hastahaneye giderim alttaki üye nerelisin????????????????????????????
dreamnoble Üye 2 Alttaki,küçükken en çok annenimi yoksa babanımı seviyorsun sorusuna ne cevap verirdin?
*esra_r* Üye oyuncaklarımı alıyım da hangisini seveceğim belli olmaz derdim alttaki bebekleri sever misin?
CEREN Üye babamı ama tabi annemıde çok ama çok seviyorum peki ya sen altaki??? dreamnobele bu senin cev.
dreamnoble Üye *esra_r*' Alıntı: oyuncaklarımı alıyım da hangisini seveceğim belli olmaz derdim alttaki bebekleri sever misin? Genişletmek için tıkla ... Bayılırım. Alttaki sen?
*esra_r*' Alıntı: oyuncaklarımı alıyım da hangisini seveceğim belli olmaz derdim alttaki bebekleri sever misin? Genişletmek için tıkla ... Bayılırım. Alttaki sen?
canturgay Üye bebk derkenn... oyuncaksa..pek haz etmem.. ama canlısıysa pek severimm.. alttaki ben çıkayım bu konudan yaww..olmaz mı..?
bebk derkenn... oyuncaksa..pek haz etmem.. ama canlısıysa pek severimm.. alttaki ben çıkayım bu konudan yaww..olmaz mı..?
Nazy Üye berbat bişey 20 dakikalığına bakmıştım 20 dakika boyunca ağladı (bağırarak) bişeyde yapamıyosun dediğindende anlamıyor emziğide emmiyor kafayı yiyordum alttaki sen? hiç bebek bakmak zorunda kaldı,nmı
berbat bişey 20 dakikalığına bakmıştım 20 dakika boyunca ağladı (bağırarak) bişeyde yapamıyosun dediğindende anlamıyor emziğide emmiyor kafayı yiyordum alttaki sen? hiç bebek bakmak zorunda kaldı,nmı
dreamnoble Üye Evet baktım hemde ikiz..O kadar zevkliydi anlatamam.. Alttaki,ilerde çocuğun olunca bakıcıya bırakabilirmisin?
Evet baktım hemde ikiz..O kadar zevkliydi anlatamam.. Alttaki,ilerde çocuğun olunca bakıcıya bırakabilirmisin?
Nazy Üye Annesi dururken bakıcıya ne gerek var + zor olsada ben bakardım yinede bakıcı taraftarı değilim alttaki hiç bebeğin oldumu?
Annesi dururken bakıcıya ne gerek var + zor olsada ben bakardım yinede bakıcı taraftarı değilim alttaki hiç bebeğin oldumu?