Nazy Üye leiche' Alıntı: aldatmadığım için hayır Genişletmek için tıkla ... leiche' Alıntı: alttaki peki sen hiç sevgilini aldatmayı düşündünmü ? Genişletmek için tıkla ... evet düşündüm Ama pişman oldum alttaki hiç sevgilini aldatırken sarmaş dolaş yakalandınmı?
leiche' Alıntı: aldatmadığım için hayır Genişletmek için tıkla ... leiche' Alıntı: alttaki peki sen hiç sevgilini aldatmayı düşündünmü ? Genişletmek için tıkla ... evet düşündüm Ama pişman oldum alttaki hiç sevgilini aldatırken sarmaş dolaş yakalandınmı?
canturgay Üye nazy herhalde sen o şekilde yakalanmışsın .. kendine halinden anlayacak birisini arıyonn... ama olmadı ne yazık ki.. alttaki hiç sevgilini aldatırken sarmaş dolaş yakalandınmı?..
nazy herhalde sen o şekilde yakalanmışsın .. kendine halinden anlayacak birisini arıyonn... ama olmadı ne yazık ki.. alttaki hiç sevgilini aldatırken sarmaş dolaş yakalandınmı?..
Yasminozz Üye sevgilim yok... alttaki; tanıdığını sandığın bi insan hiç seni yanılttı mı ?? hayal kırıklığına uğrattı mı seni ??
sevgilim yok... alttaki; tanıdığını sandığın bi insan hiç seni yanılttı mı ?? hayal kırıklığına uğrattı mı seni ??
Nazy Üye bilmiyorum ama kesin aldatılmışımdır evet Aldattım aldatmak kadar zevkli ve eğlenceli bişey yok aldatmak harika bişey alttaki Küçükken sorarlardıya büyüyünce ne olacaksın diye... küçükken bu soruyaa ne cevap verirdin
bilmiyorum ama kesin aldatılmışımdır evet Aldattım aldatmak kadar zevkli ve eğlenceli bişey yok aldatmak harika bişey alttaki Küçükken sorarlardıya büyüyünce ne olacaksın diye... küçükken bu soruyaa ne cevap verirdin
looney Üye pardon ya yanlış oldu tamam cevap veriyorum. hayır sevgilimden dayak yemedim alttaki peki senin sevgilin var mı ?
pardon ya yanlış oldu tamam cevap veriyorum. hayır sevgilimden dayak yemedim alttaki peki senin sevgilin var mı ?
dreamnoble Üye Ufacık yalanlar söylediğim oluyor ama dayanamayıp doğruyu söylerim ardından Güzel yemek yaparmısın?