Yasminozz Üye yok yaa...sanmıyorumm..henüz bi plan yapmadım ama hava soğuk...kışın gezmeyi hiç sevmiyorum... alttaki; sizin orda hava nasıl ??
yok yaa...sanmıyorumm..henüz bi plan yapmadım ama hava soğuk...kışın gezmeyi hiç sevmiyorum... alttaki; sizin orda hava nasıl ??
by_bilinmez Üye gezip tozarık okuldan sonra alttaki sevgiline 3 günden fazla telefondan msn den ulaşamıyorsan ne yaparsın
gezip tozarık okuldan sonra alttaki sevgiline 3 günden fazla telefondan msn den ulaşamıyorsan ne yaparsın
by_bilinmez Üye hayır çıkmadım ve bugün çok sevdiğim sevgilimden ailevi problemler yüzünden ayrılmak zorunda kaldım alttaki sevgilisinden ayrılan birine ne tavsiye edersin
hayır çıkmadım ve bugün çok sevdiğim sevgilimden ailevi problemler yüzünden ayrılmak zorunda kaldım alttaki sevgilisinden ayrılan birine ne tavsiye edersin
Anıl Umut Emekli Yönetici valla yeni birisini bulmasını tavsiye ederim ben öyle yaptım alttaki sevgilinin ismi ne??
Yasminozz Üye sevgilim yok... alttaki; sabrın sonu selamet midir ?? yoksa sabreden derviş beklemekten gebermiş midir ??
sevgilim yok... alttaki; sabrın sonu selamet midir ?? yoksa sabreden derviş beklemekten gebermiş midir ??
Nazy Üye sabır etmek zorundaysan sadece sabretmekle yetiniyorsan bekleye bekleye ölürsün. alttaki reddedildinmi evetse neler hissettin kendini ney gibi zannettin?
sabır etmek zorundaysan sadece sabretmekle yetiniyorsan bekleye bekleye ölürsün. alttaki reddedildinmi evetse neler hissettin kendini ney gibi zannettin?
Yasminozz Üye hiç olmadı öle bişi...o yüzden hiç bi fikrim yok... alttaki; bu aralar keyfin nasıl ? nasıl gidiyoo hayat ??
hiç olmadı öle bişi...o yüzden hiç bi fikrim yok... alttaki; bu aralar keyfin nasıl ? nasıl gidiyoo hayat ??
toprakumit Üye leiche' Alıntı: neslein nargile bilgisayar alttaki türkiye senin için neyi ifade ediyor Genişletmek için tıkla ... Yaşama umudunu Alttaki neden maxicepte dolanıyosun
leiche' Alıntı: neslein nargile bilgisayar alttaki türkiye senin için neyi ifade ediyor Genişletmek için tıkla ... Yaşama umudunu Alttaki neden maxicepte dolanıyosun
waspor Üye çünkü çok başka burda her şeyi bula biliyorusun de moralim bozuk olsa bile burda moralim yerine geliyor dedim ya bi başka alttaki in en çok hangi yönünü seviyorsun ve ya sevmiyorsun ??
çünkü çok başka burda her şeyi bula biliyorusun de moralim bozuk olsa bile burda moralim yerine geliyor dedim ya bi başka alttaki in en çok hangi yönünü seviyorsun ve ya sevmiyorsun ??
ahmetmemet Üye paylasımları cok guzel en cok bu yonunu sevıyorum sevmedıgım yonu yok ? alttakı kendını elestırdıgın yonun ne ?
paylasımları cok guzel en cok bu yonunu sevıyorum sevmedıgım yonu yok ? alttakı kendını elestırdıgın yonun ne ?
ALpeRenBuGRa Üye Aşırı Derecede Fanatik Karakartal Olmamı Cok Eleştiririm Aşağıdaki Kız Arkadaşınlar Güzel Romantik Bir Akşam Yemeği Mi Yoksa Tuttuğun Takımın Maçı Mı?
Aşırı Derecede Fanatik Karakartal Olmamı Cok Eleştiririm Aşağıdaki Kız Arkadaşınlar Güzel Romantik Bir Akşam Yemeği Mi Yoksa Tuttuğun Takımın Maçı Mı?
omayra Üye İkisi de değil, kız arkadaşımla romantik akşam geçirmek miii Yok ben almayım Futbol ise hiiiççç bana göre değil Alttaki, kıskanç mısın?
İkisi de değil, kız arkadaşımla romantik akşam geçirmek miii Yok ben almayım Futbol ise hiiiççç bana göre değil Alttaki, kıskanç mısın?