mservank Üye arkadaşım söyledi o zamnlar oyun indirridim sonra bıraktım bayağı bi girmedim tekrar 5 ay önce girdim --------------- Ekleme --------------- alttaki aklıma neden soru gelmiyo?( bu soru hariç)
arkadaşım söyledi o zamnlar oyun indirridim sonra bıraktım bayağı bi girmedim tekrar 5 ay önce girdim --------------- Ekleme --------------- alttaki aklıma neden soru gelmiyo?( bu soru hariç)
mservank Üye fark etmez ama sarmısaksız olursa iyi olur alttaki iki gün sonra yılbaşı bu yılın nasıl geçti?
mservank Üye nasıl anlamadım sıradan bi şekilde normal günmüş gibi alttaki neden bu vakitte çevirimiçisin
asi_muslumcu Üye can sıkıntısı yapacak bişe yok program arıyorum benden sora gelecek kişi neden hep ben gelıyorum sence
can sıkıntısı yapacak bişe yok program arıyorum benden sora gelecek kişi neden hep ben gelıyorum sence
hasanakcasu Üye site cok guzel her istediğimi buluyorum nerdeyse alttaki en cok hangi teli almak isterdin
omayra Üye İyilik sağlık, yıllar sonra mecburiyetten İdare hukuku çalışmaya çalışıyorum. Sevmedim, sevemedim, sevemeyeceğim Alttaki en büyük hayalin ne?
İyilik sağlık, yıllar sonra mecburiyetten İdare hukuku çalışmaya çalışıyorum. Sevmedim, sevemedim, sevemeyeceğim Alttaki en büyük hayalin ne?
gokhanez Üye Benim Ünlü Hayranlığım Yoktur...Sevdiğimle Çıkıyım Bana Yeter.. Alttaki Bu Siteye Niye Üye Oldun...