omayra Üye süper gittiği için. Kurufasulye etli, pilav da arpa şehriyeli ve tereyağlı olursa, yeme de yanında yattt!! Alttaki, senin en sevdiğin yemek nedir?
süper gittiği için. Kurufasulye etli, pilav da arpa şehriyeli ve tereyağlı olursa, yeme de yanında yattt!! Alttaki, senin en sevdiğin yemek nedir?
omayra Üye Enginar dolması, yaprak sarma, kuru fasulye pilav ikilisi, etli her tür yemek, turpotu salatası, etli bamya, balık çeşitlerii!! Offffffffff acıktım ben, yerim yerim herşeyi yerimm Alttaki okula gidiyor musun?
Enginar dolması, yaprak sarma, kuru fasulye pilav ikilisi, etli her tür yemek, turpotu salatası, etli bamya, balık çeşitlerii!! Offffffffff acıktım ben, yerim yerim herşeyi yerimm Alttaki okula gidiyor musun?
omayra Üye viper' Alıntı: bi tane yemek sölücektin ewet lise 2 ye geçtim alttaki en sewdiğin şarkı? Genişletmek için tıkla ... napayım, çok acıktım, seçemedim.. alttaki, üsttekinin sorusunu sen yanıtla
viper' Alıntı: bi tane yemek sölücektin ewet lise 2 ye geçtim alttaki en sewdiğin şarkı? Genişletmek için tıkla ... napayım, çok acıktım, seçemedim.. alttaki, üsttekinin sorusunu sen yanıtla