The_Punisher Üye 4 9 1980 yani yarın benim doğum günüm alttaki arkadaşım olsan ne hediye alırdın bana çok yüzsüzüm hediye istiyoruz iyi mi :?sl?k
4 9 1980 yani yarın benim doğum günüm alttaki arkadaşım olsan ne hediye alırdın bana çok yüzsüzüm hediye istiyoruz iyi mi :?sl?k
The_Punisher Üye 1 uzayı gezmek o olmazda 2 dünyayı gezmek oda olmazsa 3 tüm TÜRKİYE yi gezmek :?sl?k The_Punisher' Alıntı: 4 9 1980 yani yarın benim doğum günüm alttaki arkadaşım olsan ne hediye alırdın bana çok yüzsüzüm hediye istiyoruz iyi mi :?sl?k Genişletmek için tıkla ...
1 uzayı gezmek o olmazda 2 dünyayı gezmek oda olmazsa 3 tüm TÜRKİYE yi gezmek :?sl?k The_Punisher' Alıntı: 4 9 1980 yani yarın benim doğum günüm alttaki arkadaşım olsan ne hediye alırdın bana çok yüzsüzüm hediye istiyoruz iyi mi :?sl?k Genişletmek için tıkla ...
The_Punisher Üye P_O_W_E_R' Alıntı: Punisher soru nerde? Genişletmek için tıkla ... alttaki arkadaşım olsan ne hediye alırdın bana çok yüzsüzüm hediye istiyoruz iyi mi :?sl?k yazıyorya alıntıda
P_O_W_E_R' Alıntı: Punisher soru nerde? Genişletmek için tıkla ... alttaki arkadaşım olsan ne hediye alırdın bana çok yüzsüzüm hediye istiyoruz iyi mi :?sl?k yazıyorya alıntıda
omayra Üye Hımm, arkadaşın olsam, uzaya çıkma isteğini nazara alarak, sana Dünyayı Kurtaran Adam'ın vcdsini hediye ederdim Alttaki, sevgilin var mı?
Hımm, arkadaşın olsam, uzaya çıkma isteğini nazara alarak, sana Dünyayı Kurtaran Adam'ın vcdsini hediye ederdim Alttaki, sevgilin var mı?
The_Punisher Üye o nasıl bir cümle yahu ama hiç öyle birşey olmadı olamazda zaten benden iyisini mi bulacak yaauuu :?sl?k alttaki uzaya beraber gidelim mi?
o nasıl bir cümle yahu ama hiç öyle birşey olmadı olamazda zaten benden iyisini mi bulacak yaauuu :?sl?k alttaki uzaya beraber gidelim mi?