Salihyet Üye sen transformers olayını hulk 'a entegre et böyle arabalar yeşile faln dönsün :P sinirin geçer inşallah hey alt: altta olmak nasıl bi duygu ?
sen transformers olayını hulk 'a entegre et böyle arabalar yeşile faln dönsün :P sinirin geçer inşallah hey alt: altta olmak nasıl bi duygu ?
YAS.SIN Üye En az üstte olmak kadar güzel Alttaki taraftarı olduğun takımın renklerini karıştırınca hangi renk çıkıyo???
En az üstte olmak kadar güzel Alttaki taraftarı olduğun takımın renklerini karıştırınca hangi renk çıkıyo???
YAS.SIN Üye En az üstte olmak kadar güzel Alttaki taraftarı olduğun takımın renklerini karıştırınca hangi renk çıkıyo???
En az üstte olmak kadar güzel Alttaki taraftarı olduğun takımın renklerini karıştırınca hangi renk çıkıyo???
The_Punisher Üye benim memleket dünya (barış manço abiden öğrendim) alttaki sevdiğine ne hediye alırsın doğum gününde?
benim memleket dünya (barış manço abiden öğrendim) alttaki sevdiğine ne hediye alırsın doğum gününde?
omayra Üye soru yok üsttekinin sorusunu yanıtlayım bari.. beşiktaşın kol saatini veya gömleğini olabilir.. bakalım, düşünelim, az kaldı çünkü.. alttaki bir hobin var mı maket yapmak, balık tutmak, el sanatları yapmak, paraşütle atlamak gibi.. kitap okumak yanıtını verme lütfen
soru yok üsttekinin sorusunu yanıtlayım bari.. beşiktaşın kol saatini veya gömleğini olabilir.. bakalım, düşünelim, az kaldı çünkü.. alttaki bir hobin var mı maket yapmak, balık tutmak, el sanatları yapmak, paraşütle atlamak gibi.. kitap okumak yanıtını verme lütfen
POWER Üye Hmm Buldum burda Modluk yapmak... Aşağıdaki sence omayranın tocası sitede hangi nickle dolaşıyor?
omayra Üye aaaaaa.. siteye üye demedim ki beennnn.. nerden çıkardın.. soru soralımmmm, alttaki, en sevdiğin yemek nedir?
aaaaaa.. siteye üye demedim ki beennnn.. nerden çıkardın.. soru soralımmmm, alttaki, en sevdiğin yemek nedir?
omayra Üye ya vardır bi bildiği, boşver sen, konu değiştirelimm, alttaki var mı el becerin? ben çok iyi şunu yaparım dediğin bir şey?
ya vardır bi bildiği, boşver sen, konu değiştirelimm, alttaki var mı el becerin? ben çok iyi şunu yaparım dediğin bir şey?
mservank Üye valla şunu çok iyi yaparım diye bi şeyim yyok elimden geldiğince uğraşırım peki alttaki maxicepten seni atsala rne yapasrsın
valla şunu çok iyi yaparım diye bi şeyim yyok elimden geldiğince uğraşırım peki alttaki maxicepten seni atsala rne yapasrsın
omayra Üye ilk telefonum.. yıllar önce sevgilimle gazeteden kupon biriktirip bosh marka cep telefonu almıştık. ikimizinki de takımdı. Ay ne sevinmiştim o an, ne heyecanlanmıştıımmm!! Alttaki en sevdiğin dizi hangisi?
ilk telefonum.. yıllar önce sevgilimle gazeteden kupon biriktirip bosh marka cep telefonu almıştık. ikimizinki de takımdı. Ay ne sevinmiştim o an, ne heyecanlanmıştıımmm!! Alttaki en sevdiğin dizi hangisi?