the_patriot Üye bu da sorulurmu her cuma kaçıyordum lisedeyken hey gidi günler hey şu an üniv deyim yinede kaçtığım demiyimde okulu astığım günler oluyor
bu da sorulurmu her cuma kaçıyordum lisedeyken hey gidi günler hey şu an üniv deyim yinede kaçtığım demiyimde okulu astığım günler oluyor
biLad3r Üye aman ya fb deseydın ya zaten 1. belli ıkıncı kım (1. fb 2. ? 2.ts olur alltakı gercekten sole gs olurmu sampıyon ben zannetmıyom
aman ya fb deseydın ya zaten 1. belli ıkıncı kım (1. fb 2. ? 2.ts olur alltakı gercekten sole gs olurmu sampıyon ben zannetmıyom
hay965 Üye Originally posted by DefectoR@Apr 8 2005, 04:54 PM En büyük isteğim aslında en küçük isteğimdir. altaki ben ne dedim yau... [post=26588]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... bende anlamadım
Originally posted by DefectoR@Apr 8 2005, 04:54 PM En büyük isteğim aslında en küçük isteğimdir. altaki ben ne dedim yau... [post=26588]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... bende anlamadım
keano Üye eski nokia 6610umu..ahh ahh geberdi zavalli alet... alttaki sence en iyi araba ureticisi hangi firma?
eski nokia 6610umu..ahh ahh geberdi zavalli alet... alttaki sence en iyi araba ureticisi hangi firma?
van_hoijdonk Emekli Yönetici Tabiki Pegaout... ve ID numaram gibi 307 modeline hastayım.... Alltaki Bazı arkadaşlar rütbeyi çok bişey sanıyor sence bu doğru bişey mi???
Tabiki Pegaout... ve ID numaram gibi 307 modeline hastayım.... Alltaki Bazı arkadaşlar rütbeyi çok bişey sanıyor sence bu doğru bişey mi???
biLad3r Üye bence rutbe onemlı deyıl onemli olan insanlık altakı ne olacak bu maxicep dekı rutbe olayı