MagNum Üye maaLesef ßaßamın işLerinden doLayı çoook ama sevmiorum aLttaki hiç operaya gittin mi? kaç yaşında ?
perfectlover Üye Evet içiyorum. Ama sana tavsiye etmem bir ağabeyin olarak. Alttaki gazete okur musun?
MagNum Üye Ohooo Süperdi Hayatımın günüydü hayatımda iLk defa yemek yaptım (makarna) arkadaşLar vardı süperdi valla parti yeni bitti aLttaki kaç parmak kLavye kuLLanıyosun
Ohooo Süperdi Hayatımın günüydü hayatımda iLk defa yemek yaptım (makarna) arkadaşLar vardı süperdi valla parti yeni bitti aLttaki kaç parmak kLavye kuLLanıyosun
ængelus Üye rastgele hangi tuşa hangi parmak denk gelirse 5-8-9,5 alttaki maxicep dışında başka hangi forumlara üyesin
rastgele hangi tuşa hangi parmak denk gelirse 5-8-9,5 alttaki maxicep dışında başka hangi forumlara üyesin
MagNum Üye rekLam yapmak oLur ama sansürliyelim maxi kdr girmiorum çok az CF aLttaki hayatında en beyendiğin hediye neydi kimden aLdın ?
rekLam yapmak oLur ama sansürliyelim maxi kdr girmiorum çok az CF aLttaki hayatında en beyendiğin hediye neydi kimden aLdın ?
***BlackrosE*** Üye Kız arkadaşımdan!!.. Altta ki Peki Senin İçin Hangisi daha değerli!!.. 1-ilk aşkından kalan bi hatıra mı 2-şimdi beraber olduğun özel arkadaşından aldığın bi hediye mi!! (bay-bayan)
Kız arkadaşımdan!!.. Altta ki Peki Senin İçin Hangisi daha değerli!!.. 1-ilk aşkından kalan bi hatıra mı 2-şimdi beraber olduğun özel arkadaşından aldığın bi hediye mi!! (bay-bayan)
MagNum Üye 2 aLttaki lisedeki sevdiğin kişiyi yıllar sonra eşinLe gittiğin bir yemekte görsen o da seni görse fakat yanaşamasa tavrın nasıL oLur ?
2 aLttaki lisedeki sevdiğin kişiyi yıllar sonra eşinLe gittiğin bir yemekte görsen o da seni görse fakat yanaşamasa tavrın nasıL oLur ?
Yasminozz Üye SALVADORE' Alıntı: bence jöly ve yasminoz alttaki forumda en haraketli arkadaş kim ? Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim...... magnum,blackrose,salvadore,perfectlover ve jöly...... alttaki;maxi de en sevdiğin ya da en anlaştığın üye kim ya da kimler......
SALVADORE' Alıntı: bence jöly ve yasminoz alttaki forumda en haraketli arkadaş kim ? Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim...... magnum,blackrose,salvadore,perfectlover ve jöly...... alttaki;maxi de en sevdiğin ya da en anlaştığın üye kim ya da kimler......
SALVADORE Üye yasminoz' Alıntı: teşekkür ederim...... magnum,blackrose,salvadore,perfectlover ve jöly...... alttaki;maxi de en sevdiğin ya da en anlaştığın üye kim ya da kimler...... Genişletmek için tıkla ... rica ederim dogrusunu yazdım hemen hemen hepsiyle anlaşıyorum gıcık gittigim arkadaş yok alttaki forumda en çok karşına çıkan arkadaş kim?
yasminoz' Alıntı: teşekkür ederim...... magnum,blackrose,salvadore,perfectlover ve jöly...... alttaki;maxi de en sevdiğin ya da en anlaştığın üye kim ya da kimler...... Genişletmek için tıkla ... rica ederim dogrusunu yazdım hemen hemen hepsiyle anlaşıyorum gıcık gittigim arkadaş yok alttaki forumda en çok karşına çıkan arkadaş kim?