the_patriot Üye valla üstte kimseyi göremediğim için bilemem alttaki hangi radyo kanallarını dinlersin ?
the_patriot Üye van hoijdonk gibi adamsın başka ne diyim dostum alttaki sen benim hakkımda ne düşünüyorsun ?
keano Üye kardesim nuri iyi tanir beni bide babam, ben kendimi pek tanimiyom alttaki..10 yil sonra kendini nerde ne yapiyor olarak gormek istiyosun?
kardesim nuri iyi tanir beni bide babam, ben kendimi pek tanimiyom alttaki..10 yil sonra kendini nerde ne yapiyor olarak gormek istiyosun?
the_patriot Üye sanırım 2. çocuğumu okula kaydetmiş olacağım 10 yıl sonra inşallah alttaki nasıl program ama
DefectoR Konu Sahibi inşallah dilediğin gibi olur herşey, Alttaki izmirde Güneş + Yağmur var bu nasıl olay yau
KimyageR Kapalı Hesap Originally posted by busem@Apr 15 2005, 12:01 AM uzaktan yakından alakam olmaz alttaki hayatında sevmediğin kaç kişi var? [post=31416]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... sanırım 6 idi. Alttaki bugün nasılsın?
Originally posted by busem@Apr 15 2005, 12:01 AM uzaktan yakından alakam olmaz alttaki hayatında sevmediğin kaç kişi var? [post=31416]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... sanırım 6 idi. Alttaki bugün nasılsın?
KimyageR Kapalı Hesap Originally posted by busem@Apr 15 2005, 12:13 AM kötüyüm alttaki bu topic sence ne zaman bitecek? [post=31422]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... Bu soruyu gözüm bir yerden ısırıyor ama ... neyse Bu topic sen oldukça heç bitmeyecek 2: Alttaki neden hep bu topice yazıyon ;
Originally posted by busem@Apr 15 2005, 12:13 AM kötüyüm alttaki bu topic sence ne zaman bitecek? [post=31422]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... Bu soruyu gözüm bir yerden ısırıyor ama ... neyse Bu topic sen oldukça heç bitmeyecek 2: Alttaki neden hep bu topice yazıyon ;
Ozan Admin Valla çok şey değişti dostum nerelerdesin yaw sen seni aramızda görmek bizi üzdü açıkcası . Alttakine de nasıl gidiyor diyelim bari
Valla çok şey değişti dostum nerelerdesin yaw sen seni aramızda görmek bizi üzdü açıkcası . Alttakine de nasıl gidiyor diyelim bari
the_patriot Üye eyvallah iyi gidiyorda bişey istedim ama yapmadın ya canın sağolsun negative kardeş alttaki sen ne yapıyorsun nasıl gidiyor ?
eyvallah iyi gidiyorda bişey istedim ama yapmadın ya canın sağolsun negative kardeş alttaki sen ne yapıyorsun nasıl gidiyor ?
Timothy Üye ii walla ne olsun okuldan çıktım işte bu arada bunu anlayamadım Originally posted by Negative@Apr 15 2005, 03:18 PM Valla çok şey değişti dostum nerelerdesin yaw sen seni aramızda görmek bizi üzdü açıkcası . Alttakine de nasıl gidiyor diyelim bari [post=31672]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... altımdaki Okuyor Musun?
ii walla ne olsun okuldan çıktım işte bu arada bunu anlayamadım Originally posted by Negative@Apr 15 2005, 03:18 PM Valla çok şey değişti dostum nerelerdesin yaw sen seni aramızda görmek bizi üzdü açıkcası . Alttakine de nasıl gidiyor diyelim bari [post=31672]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... altımdaki Okuyor Musun?