FanaTürk Üye Ozan katmanında bir yırtılma söz konusu... :yardim: Alttaki Dünya Kupası'nı kim kaldırsın? İtalya mı; Fransa mı? l:
Ozan katmanında bir yırtılma söz konusu... :yardim: Alttaki Dünya Kupası'nı kim kaldırsın? İtalya mı; Fransa mı? l:
FanaTürk Üye Belindeki kemer olayım Saçındaki toka olayım Nefesin olup içine dolayım Ez geç yürüdüğün yollar olayım (iste kölen olayım) : Alttaki hastanede mi doğdun; evde mi?
Belindeki kemer olayım Saçındaki toka olayım Nefesin olup içine dolayım Ez geç yürüdüğün yollar olayım (iste kölen olayım) : Alttaki hastanede mi doğdun; evde mi?
Salihyet Üye ben doğmadan anneme araba çarpmış zorunlu doğmuşum hastanede falan değil mücize yani ! alt;sence bi çocuk anne karnındayken anneye araba çarpsa anne bakallın camından içeri uçsa o çocuğa nasıl bişi olmaz ?
ben doğmadan anneme araba çarpmış zorunlu doğmuşum hastanede falan değil mücize yani ! alt;sence bi çocuk anne karnındayken anneye araba çarpsa anne bakallın camından içeri uçsa o çocuğa nasıl bişi olmaz ?
Nazy Üye tutulduğun biri seni tutup fırlatırsa hayat sıkıcıdır alttaki Tutulduğun birini nasıl unutursun
irun Üye - Unutamazsın... a: onsuz yaşamaya alışırsın sadece... Alltaki; unutulmuşmuydum, alışıyormuydun, yavaş yavaş yokluğuma?...:
- Unutamazsın... a: onsuz yaşamaya alışırsın sadece... Alltaki; unutulmuşmuydum, alışıyormuydun, yavaş yavaş yokluğuma?...:
FanaTürk Üye beklenmiyor muydum kalbini mi yordum bunca iş güç arasında : Alttaki sevdiğin bir şarkı var mı?
irun Üye evet var, hani Metin Özülkü söylüyodu galiba.. unutmak falan diye bişey.. neydi o yaaa....: : : Alttaki; ne sorayım şimdi sana ben??
evet var, hani Metin Özülkü söylüyodu galiba.. unutmak falan diye bişey.. neydi o yaaa....: : : Alttaki; ne sorayım şimdi sana ben??
Caine Üye iyi desem olmaz, kötü desem haklıyımdır. suç insanlarda değil, başta bizleri yönetenlerde alttaki senin silahın,kılıcın,rambo bıçağın veya manchako gbibi birşeyin var mı
iyi desem olmaz, kötü desem haklıyımdır. suç insanlarda değil, başta bizleri yönetenlerde alttaki senin silahın,kılıcın,rambo bıçağın veya manchako gbibi birşeyin var mı
Nazy Üye tek silahim TÜRKÇÇÇÇÇE Sözlerim Diğerleri Bir İşe Yaramıyo Alttaki Senin silahın, kılıcın vs. varmı