irun Üye basit gibi ama, üzerinde düşününce ne zor bi soruymuş bu ya, aklıma bir çok isim geliyo, ayrım yapamıyorum walla şuan.. alttaki; en sevmediğin kişi?
basit gibi ama, üzerinde düşününce ne zor bi soruymuş bu ya, aklıma bir çok isim geliyo, ayrım yapamıyorum walla şuan.. alttaki; en sevmediğin kişi?
Üçüncü Şok Üye bu gidişle beni katil edecekler altdaki kasa ile duvarın arasına 2 tane yastık sıkıştırdım fan sesinden sence bi sorun çıkarmı
bu gidişle beni katil edecekler altdaki kasa ile duvarın arasına 2 tane yastık sıkıştırdım fan sesinden sence bi sorun çıkarmı
iOS Developer Üye tabi ki iyi yapıyorsun... alttaki: adama ii yapıyosun dedik ama ya adam kafayı yerse napcaz yermi sence...
tabi ki iyi yapıyorsun... alttaki: adama ii yapıyosun dedik ama ya adam kafayı yerse napcaz yermi sence...
ben_daha_yeniyim Üye fbcagdas' Alıntı: sen ona bakma saçmalıyo işte alttaki bize bir itirafta bulunurmusun.. Genişletmek için tıkla ... koçum sen saçmalayıp araya girmeyi bıraksan diyorum. çoluk çocukla ugrasıyoruz hey yarabbim töbe töbee
fbcagdas' Alıntı: sen ona bakma saçmalıyo işte alttaki bize bir itirafta bulunurmusun.. Genişletmek için tıkla ... koçum sen saçmalayıp araya girmeyi bıraksan diyorum. çoluk çocukla ugrasıyoruz hey yarabbim töbe töbee
kingenes Üye d4rk3ff3ct' Alıntı: tabi ki iyi yapıyorsun... alttaki: adama ii yapıyosun dedik ama ya adam kafayı yerse napcaz yermi sence... Genişletmek için tıkla ... Yemem yemem sen merak etme... Alttaki foruma en son ne zaman giriş yaptın...
d4rk3ff3ct' Alıntı: tabi ki iyi yapıyorsun... alttaki: adama ii yapıyosun dedik ama ya adam kafayı yerse napcaz yermi sence... Genişletmek için tıkla ... Yemem yemem sen merak etme... Alttaki foruma en son ne zaman giriş yaptın...
kingenes Üye Sölenmez...Bana kalsın(bu soru çok özel oldu) Alttaki en sevdiğin müzik türü yada sanatçı?
iOS Developer Üye tabi kide türk sanat müziği- zekai tunca... alttaki sen sööle kimden çocugun olsun istersin
kingenes Üye Ya kardeşim yine ben sorma artık şu soruyu... Alttaki sen söle ozaman kimden çocuğun olsun istiyorsun hadi bakalım...
Ya kardeşim yine ben sorma artık şu soruyu... Alttaki sen söle ozaman kimden çocuğun olsun istiyorsun hadi bakalım...