gknky Üye 2 ay fln oldu...gel ankaraya en kralından ısmarliyim ayıp ediosun... alttaki ankaraya gelcenmi??????
gknky Üye ghost_ysw' Alıntı: 13 yasında ogrendim..... en son saklanbac oynadıgında kac yasındaydın....? Genişletmek için tıkla ... ne alaka???
ghost_ysw' Alıntı: 13 yasında ogrendim..... en son saklanbac oynadıgında kac yasındaydın....? Genişletmek için tıkla ... ne alaka???
akrepkore Üye gknky' Alıntı: 2 ay fln oldu...gel ankaraya en kralından ısmarliyim ayıp ediosun... alttaki ankaraya gelcenmi?????? Genişletmek için tıkla ... hayır gelmiyecem kahramanmaraşa gidecem alttaki break dansı biliyormusun yada yapıyormusun..
gknky' Alıntı: 2 ay fln oldu...gel ankaraya en kralından ısmarliyim ayıp ediosun... alttaki ankaraya gelcenmi?????? Genişletmek için tıkla ... hayır gelmiyecem kahramanmaraşa gidecem alttaki break dansı biliyormusun yada yapıyormusun..
volkanik546 Üye hayır o de ne yaw,break mreak türkçe konuş anlamıyom,şaka ... bilmiyom. alltaki hele bana de bakiim senin yaşın gaç,nerdesin ve nerelisin,bize yemeğe gelirmisin....:
hayır o de ne yaw,break mreak türkçe konuş anlamıyom,şaka ... bilmiyom. alltaki hele bana de bakiim senin yaşın gaç,nerdesin ve nerelisin,bize yemeğe gelirmisin....:
Nazy Üye 19 Rizeliyemm İstanbul Fatihtenem Garnım Aç Değil Dadım Yog Tokhum Alttaki Hülya Avşar Hakkında Ne Düşünüyosun?
19 Rizeliyemm İstanbul Fatihtenem Garnım Aç Değil Dadım Yog Tokhum Alttaki Hülya Avşar Hakkında Ne Düşünüyosun?
PcM@STéR Üye Çok kötü tabi Afrikada ki kadar kötü değilsede 1 Sene Gitti Alt taki Sitenin Yeni Arayüz'üne alışabildinmi? Eskisi Daha Kaliteli duruyordu da
Çok kötü tabi Afrikada ki kadar kötü değilsede 1 Sene Gitti Alt taki Sitenin Yeni Arayüz'üne alışabildinmi? Eskisi Daha Kaliteli duruyordu da