turgay89 Üye butun yemekler alttaki IP karıstırıcı programın var mı varsa lutfen bana yolla basım belada !! (uyaklara dikkatinizi cekerim )
butun yemekler alttaki IP karıstırıcı programın var mı varsa lutfen bana yolla basım belada !! (uyaklara dikkatinizi cekerim )
мιѕтαα Üye <div class='quotetop'>(gknky @ May 19 2006, 10:55 PM) [post=338242]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> sadece sen alttaki beni bu sitede en çok kim seviodur sence? [/b][/quote] hayır 4 kisi war!!! hayır alttaki otomatik mi maanuel mi
<div class='quotetop'>(gknky @ May 19 2006, 10:55 PM) [post=338242]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> sadece sen alttaki beni bu sitede en çok kim seviodur sence? [/b][/quote] hayır 4 kisi war!!! hayır alttaki otomatik mi maanuel mi
Silinen Üye 153 Kapalı Hesap Üstteki sorun yalnış,o sorunun yeri bura değil.. Alttaki şimdi nelerle ugraşıyorsun,
Silinen Üye 153 Kapalı Hesap Hayır,bugün sadece evde yattım..! Alttaki aşıkmısın,tip tip bakma öyle
gknky Üye değilim valla alttaki ahmet nerde buluşcaktık sattı beni yaw pazara erteledik sora yattı o iş