Uygulama Herhangi bir modele istediğim romu yükleyebilir miyim

Sponsorlu Bağlantılar

karaman_deniz

karaman_deniz

Üye
    Konu Sahibi
Herhangi bir modele istediğim romu yükleyebilir miyim
Htc Desire SV kullanıyorum örneğin bu telefona ONE X'in Rom'unu yükleyebilir miyim? Yoksa Desire SV için özel hazırlanmış mı olması gerekiyor? Eğer varsa Desire SV için ROM paylaşır mısınız ?

burhankoxp22

Üye
:) istedigin romu yükleyemezsin kernel degişik sonuçta o telefon için portlanmamış ben kendi romu mu yaptım sony xperia numerik klavye kullandım samsung dosya yöneticisi kernel degiştirdim boot animasyon bulid.prop düzenledim apk lar üzerinde oynama yaptım sony xperia launcher vs koydum yani her modelden bir apk dosyasını alıp kullandım stabil batarya az harcayan kerneli de içine yerleştirdim 10 numara oldu :D 95 mb rom htc explorer rom :) gapps hariç

-efşan

-efşan

Üye
One X Romunu portlayabilirsiniz lâkin direkt olarak yükleyemezsiniz ki ya hata verir ya da yüklense de sorun teşkil eder.

karaman_deniz

karaman_deniz

Üye
    Konu Sahibi
:) istedigin romu yükleyemezsin kernel degişik sonuçta o telefon için portlanmamış ben kendi romu mu yaptım sony xperia numerik klavye kullandım samsung dosya yöneticisi kernel degiştirdim boot animasyon bulid.prop düzenledim apk lar üzerinde oynama yaptım sony xperia launcher vs koydum yani her modelden bir apk dosyasını alıp kullandım stabil batarya az harcayan kerneli de içine yerleştirdim 10 numara oldu :D 95 mb rom htc explorer rom :) gapps hariç

Çok zor bir iş olmalı :) Ben telefonu rootladığım halde fontu bile değiştiremiyorum. Her yöntemi denedim değişmiyor, yardımcı olur musun biraz o konuda :D

Üst Alt