Haber HERE Beta V1.1 Apk Sızdırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

taylan08

Üye
Xperia L 4.4.4 slimkat sorunsuz çalışmakta.Teşekkürler

salih2391

Üye
türkiye haritasini indirip ayrıca türkçe konusma seçenegini yükleyince tadından yenmiyor ve gayet stabil calisiyor tesekkur ederim konuyu paylasan arkadasima bizi büyük dertten kurtardı haberini almistik ama ne zaman gelecegini bilmiyorduk bu ilaç gibi oldu:)

212celal

212celal

Üye
Teşekkürler

manguru022

manguru022

Üye
Programa sabah giriyordu su anda girebilen varmı acaba ben giremiyorum ?

this version has expıred : programın süresi dolmus hatası alıyorum ben

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Programa sabah giriyordu su anda girebilen varmı acaba ben giremiyorum ?

this version has expıred : programın süresi dolmus hatası alıyorum ben

Aynı hatayı an itibariyle bende almaktayım :agla

Seglopsi

Seglopsi

Üye
Tarihi geri alıp deneyin bi belki işe yarayabilir. Beta sürüm neticede, yakında tam sürümleri felan çıkar. Ben yüklemedim gear destekli cihazlara geleceği söylendiği için.

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
tam indireceltim son 3 yorum beni vazgecirdi :)

hs_istanbul

Üye
This version has expired (( hatası bende aldım...... ((

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Uygulama beta sürecinde olduğunu için şimdilik erişimi durdurulmuş. Yakında tekrar kullanıma kullanıma açılacak. Uygulamayı yükleyenlerin, uygulamayı kaldırmamaları, yakında otomatik güncellemeyle tekrar aktif edileceği belirtiliyor. :locked2:

• Beğen
Tepkiler: cahilmuallim, Jelly Beanci, helppo ve 3 diğerleri
papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Uygulama için yeni güncelleme yayınlandı. Linkteki dosyayı indirip güncelleme olarak kurabilirsiniz. Ayrıca uygulama artık Türkçe dili de destekliyor.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 511859, AHKE, cahilmuallim ve 2 diğerleri
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Uygulama için yeni güncelleme yayınlandı. Linkteki dosyayı indirip güncelleme olarak kurabilirsiniz. Ayrıca uygulama artık Türkçe dili de destekliyor.

Bayram hediyesi herkes alsın bakalım :oke: sağol ortak :)

helppo

helppo

Üye
:oke:

lazye

lazye

Üye
On numara çalışıyor moto g :)

• Beğen
Tepkiler: Nextman
H.TOGAN

H.TOGAN

Üye

hocam rica etsem başka bir linke koyabilirmisiniz ; bir türlü indiremedim drive dan.

Invoke

Invoke

Üye
Aynen, inmedi çok uğraştım ben de. Sonra google da arattım başka bir yerde buldum. Çok iyi çalışıyor. :D

• Beğen
Tepkiler: H.TOGAN ve lazye
manguru022

manguru022

Üye
Eyvallah hocam :)

cahilmuallim

cahilmuallim

Üye
Eyvallah gerçekten bayram hediyesi oldu şimdi bu

ferit.61

ferit.61

Üye
Teşekkürler Ali Kemal abi.
Nokia 'nin here olayı gerçekten kraldır. Android içinde yayınlanması çok güzel oldu. Ozlemisim :)

manguru022

manguru022

Üye
herşey sorunsuz calısıyor da seslendirme gitmiş bende Türkiye mapı ile beraber ses dosyasınıda indirmiştim MAP duruyor ama ses yok tekrar da indirilmiyor nasıl yapıcaz ?

GrknYavas

GrknYavas

Üye
Lumia cihazlarını vazgeçilmez navigasyon uygulaması HERE Uygulamasının Samsung anlaşması ile Android platformunda yayınlanacağı biliniyordu.

Xda geliştiricileri Samsung için yayınlanması beklenen HERE Beta uygulamasının apk dosyasına ulaştı ve tüm Android cihazlarda kullanılabilir şekilde portları.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Uygulamayı Xperia Z1 telefonumda test ettim ve gayet başarılı bir şekilde çalıştı. Uygulamada verilerini saklamak ve senkronize etmek için HERE hesabı oluşturmanın ya da Facebook hesabınıza giriş yapmanız gerekiyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Navigasyon sesini ayarlarda "Voice Options/Navigasyon Voice/ Regular altında Türkçe ses dosyasını indirebilirsiniz. Uygulama 35 MB boyutta, ses dosyası ise 4.1 Mb.

Offline Navigasyon için Türkiye haritasını Sol üst köşedeki seçenekler butonu yoluyla indirebilirsiniz.

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

Tesekkurler emeginize sağlık ama başlıkdakı sızdırıldı yazısı bence yalnış sammobile da veriyolar kı sammobile de samsung un sıtesi

Son düzenleme:
Takipçi Satın Al

Üst Alt