Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberHERE Beta V1.1 Apk Sızdırıldı
Sponsorlu Bağlantılar
taylan08
Üye
Xperia L 4.4.4 slimkat sorunsuz çalışmakta.Teşekkürler
salih2391
Üye
türkiye haritasini indirip ayrıca türkçe konusma seçenegini yükleyince tadından yenmiyor ve gayet stabil calisiyor tesekkur ederim konuyu paylasan arkadasima bizi büyük dertten kurtardı haberini almistik ama ne zaman gelecegini bilmiyorduk bu ilaç gibi oldu
212celal
Üye
Teşekkürler
manguru022
Üye
Programa sabah giriyordu su anda girebilen varmı acaba ben giremiyorum ?
this version has expıred : programın süresi dolmus hatası alıyorum ben
Tarihi geri alıp deneyin bi belki işe yarayabilir. Beta sürüm neticede, yakında tam sürümleri felan çıkar. Ben yüklemedim gear destekli cihazlara geleceği söylendiği için.
_YldZEneS_
Üye
tam indireceltim son 3 yorum beni vazgecirdi
hs_istanbul
Üye
This version has expired (( hatası bende aldım...... ((
papakudioflu
Admin
Konu Sahibi
Uygulama beta sürecinde olduğunu için şimdilik erişimi durdurulmuş. Yakında tekrar kullanıma kullanıma açılacak. Uygulamayı yükleyenlerin, uygulamayı kaldırmamaları, yakında otomatik güncellemeyle tekrar aktif edileceği belirtiliyor.
papakudioflu
Admin
Konu Sahibi
Uygulama için yeni güncelleme yayınlandı. Linkteki dosyayı indirip güncelleme olarak kurabilirsiniz. Ayrıca uygulama artık Türkçe dili de destekliyor.
hocam rica etsem başka bir linke koyabilirmisiniz ; bir türlü indiremedim drive dan.
Invoke
Üye
Aynen, inmedi çok uğraştım ben de. Sonra google da arattım başka bir yerde buldum. Çok iyi çalışıyor.
manguru022
Üye
Eyvallah hocam
cahilmuallim
Üye
Eyvallah gerçekten bayram hediyesi oldu şimdi bu
ferit.61
Üye
Teşekkürler Ali Kemal abi.
Nokia 'nin here olayı gerçekten kraldır. Android içinde yayınlanması çok güzel oldu. Ozlemisim
manguru022
Üye
herşey sorunsuz calısıyor da seslendirme gitmiş bende Türkiye mapı ile beraber ses dosyasınıda indirmiştim MAP duruyor ama ses yok tekrar da indirilmiyor nasıl yapıcaz ?
Lumia cihazlarını vazgeçilmez navigasyon uygulaması HERE Uygulamasının Samsung anlaşması ile Android platformunda yayınlanacağı biliniyordu.
Xda geliştiricileri Samsung için yayınlanması beklenen HERE Beta uygulamasının apk dosyasına ulaştı ve tüm Android cihazlarda kullanılabilir şekilde portları.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Uygulamayı Xperia Z1 telefonumda test ettim ve gayet başarılı bir şekilde çalıştı. Uygulamada verilerini saklamak ve senkronize etmek için HERE hesabı oluşturmanın ya da Facebook hesabınıza giriş yapmanız gerekiyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Navigasyon sesini ayarlarda "Voice Options/Navigasyon Voice/ Regular altında Türkçe ses dosyasını indirebilirsiniz. Uygulama 35 MB boyutta, ses dosyası ise 4.1 Mb.
Offline Navigasyon için Türkiye haritasını Sol üst köşedeki seçenekler butonu yoluyla indirebilirsiniz.