Her yöne mesaj hakkı..%100 çalısıyor..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alcoliq

alcoliq

Üye
    Konu Sahibi
Her yöne mesaj hakkı..%100 çalısıyor..
Her yöne mesaj hakkı..%100 çalısıyor.. evet arkadaslar linke tıklayıp kısa bir sürede üye oluyorsunuz sms kazanmaya baslıyorsunuz her gün kazanıyosunuz her yöne gönderiyorsunuz..birden fazla hattınuız varsa her hatla ayrı üye olup diğer hattınızlada kazana bilirsiniz... Kolay gelsin..

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Gına geldi

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
valla deflamat kardeş ben daha önce üye olmuştum kurtulana kadar ne çektim..bir sürü kontörüm gitti..o acı hatıradan sonra bir daha tövbe bulaşmam oralara..

Deflamat

Deflamat

Üye
valla deflamat kardeş ben daha önce üye olmuştum kurtulana kadar ne çektim..bir sürü kontörüm gitti..o acı hatıradan sonra bir daha tövbe bulaşmam oralara..
Kötü bir deneyim olmuş geçmiş olsun ... Sms city adlı sitede mi bu tarz bir sorun yaşadınız? Çünkü ben yaklaşık 2-3 ay önce üye olmuştum ve kız arkadaşıma bir eşek şakası yapmıştım herhangi bir sorun çıkmadı şu zamana kadar (:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
evet 2-3 yıl önceydi bir daha üste para verseler girmem oralara..

alcoliq

alcoliq

Üye
    Konu Sahibi
gercekten kötü tecrübe olmus hocam ama ben 4 hattımla da üyeyim günlük sms lerimi konturum olmasada gönderiyorum..tabi ki üye olmak yada olmamak sizin tercihinizde yine de ama ben gayet memnunum bu siteden...İlginize de tesekküeler arkadaslar..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
tabiki herkesin kendi tercihi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...