Her yöne haftada bedava 500 sms gönderen site

Sponsorlu Bağlantılar

ertasxx

Üye
    Konu Sahibi
Her yöne haftada bedava 500 sms gönderen site
arkadaşlar sitesine ücretsiz üye olup haftada her yöne kullana bileceğiniz 500 sms kazanıyorsunuz

ceto116111

ceto116111

Üye
deneyen varmı ben daha önce bu tur beleş msj işlerini denedim ama hep olmadı. birşeylere üye ediyolar o kadar kontörunuz gidiyo deneyen bizede haber versin bizde bilek....

colonel

Üye
Oluyo arkadaşım konturum yokken denedim oluyo

umitsm

Üye
sıtenın ıcerıgı acılmıyorkı

erase43

erase43

Üye
paylaşım için teşekkürler denendi ve süper çalışıyor..:oke:
NOT: Kontur gitmiyor ve 0 kontür ile kullanılabiliyor.!

mangaaytas

Üye
Calısıyo super kontör yukleyınce kontörler gıtmesın

eframislove

eframislove

Üye
slm anında mesajlar karsıyo ulasıyo konturde bi değişiklik yok hala ilerde ne olur bilinmez bakalımm

ertasxx

Üye
    Konu Sahibi
ben kullanıyorum hiç bir sorun yok

Lacoste1983

Üye
Umarım Kontör Yükleyince Gitmez Saol Denedim Çalışıyor Ama Reklam Var

serkan-55

serkan-55

Üye
bedava olunca hemen ziplarız zaten.
hakkında hiçbir sorumluluk kabul etmiyor hadi üye olduk diyelim belli süre sonra kontörün giderse nasıl ayrılacaksın bunları kullandıgınız hattın müşteri temsilcisi iptal edemiyor bilmem farkındamısınız.

arslansem

arslansem

Üye
Bi deneyelim bakalım :)

greenmile

greenmile

Üye
hiç kimse durduk yere bu devirde bedava bişi vermez dikkat edin sonradan pişman olmayın...

sibergokay

sibergokay

Üye
merak ettim hemen deniyorum sağol bu arada

pampilo

Üye
sakın bulaşmayın.

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Şuan site yapım aşamasında diyor. Denememekte fayda var.
Kendi numaranızı isteyen hiç bir servise üye olmayınız ve kullanmayınız!

arost

Üye
site ölmüş

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Bu site tekrar açılırsa eğer kullanmayınız arkadaşlar. Bilgi amaçlı olarak konu kalsın ama dediğim gibi kimse kullanmasın.

LasT EraseR

LasT EraseR

Üye
Bu Tür Siteler Ek Site Mantığıyla Kurulmaktadır.Bir Ana Sitesi Olan Bu Tip Siteler Aldıkları Kar Oranına Bağlı Olarak Hediye Sms Dağıtmaktadır.Bunu Yapmalarındaki Amaç Kitlesel Bir Yayılış Yapmaktır.Siz Siz Olun Karşılıksız Hediye Veren Sitelerden Uzak Durun Çünkü Ya Hayin Planlar İçindelerdir.Ya Da Piyasada Isınma Turu Atıyorlardır.

idolbreaker

Üye
evet arkadaşım aynen sorduğun gibi. verdiğim linkten üye olduktan sonra telefonuna güvenlik acısından bir link gelecek onu da girince işlem tamam. zaten belli miktarda kredin oluyor, en azından mesaj ulaştı mı ulaşmadı mı derdi yok. diğerleri gibi istediğin kadar gönderebilirsin deyip seni yarıda koyma yok.

iletim oranı % 100

ama dediğim gibi belli sayıda gönderebiliyorsun.

izmirligenc

izmirligenc

Üye
haftada 500 mu hadi canim ama abartmis ya bu arkadasta bos sistem

Üst Alt