Her turlu telefona oyun!!! Yemın ederım!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
golge9

golge9

Üye
    Konu Sahibi
Her turlu telefona oyun!!! Yemın ederım!!!!
ARKDASLAR YANLIS DUYMADINIZ!!!! HER TURLU TELEFONA OYUN BULUNDURABILEN BI SITE VAR BILGISAYARDAN GIRMEK ISTIYORSANIZ EGER TELDEN GIRMEK ISTIYORSANIZ wap.pixofun.com SİTEYI TANITAYIM BENIM ESKIDEN COK DANDIK TELEFONUM VARDI OYUN YOK DIO BILIYORDUM AMA PİXOFUN YARDIMA KOSTU MESALA 60 KNTURLUK BIR OYUN YUKLEDINIZ KNTURUNUZ YOKSA O 60 KNTURU TAKSIT TAKSIT YAPIYOR DAHA BITMEDI HER OYUN YUKLEDIGINIZDE 20 PİXOKONTUR HEDIYE EDIYOR BEN BU PİXOKONTURLERIMI BIRIKTIRIP BAYAGI BIR OYUN ALMISTIM SIZDE DENEYIN PİXOKONTUR TELDEN GIRINCE OLUYOR AMA BILGISAYARDA IYI SECIM SIZIN
YARARLI OLDUYSAM LUTFEN TEŞEKKUR EDIN!!!:oke::oke::oke:

• Beğen
Tepkiler: *-king-*, canowar01, okan52 ve 6 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
sağolasın..

golge9

golge9

Üye
    Konu Sahibi
[sıze=4]bır teşekkur çok mu sadece bascan teşekkur butonuna!
[/sıze][sıze=4][/sıze]

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
kardes bu zamnda kım gonahını bıle verırkı bende bı ara uye oldum bı suru kontorum bırıktı kullanayım dedım ama normal kontorlerımıde yedı sen sen ol oyuna gelme

hisarsan

Üye
teşekkür

golge9

golge9

Üye
    Konu Sahibi
ya bu site cok guzel byle abonelık yokkı hem buyuk cogunluk oyunları bedava +20 pixofun knturu hedıye edıo o knturlerle oyun alabnılıyorsunuz...

bkrgnydn

bkrgnydn

Üye
bende boyle oyun sitelerinden bi defa oyun indirdim indirmedigim oyundan da kontor aldi...

galatasa55

Üye
teşekkür

Godfather

Godfather

Üye
Neden yemin ediyorsunki kardeş :ehe SAolasın

Consul9

Consul9

Üye
kardeş şu konuyu küçük yaz!!! ikincisi maxicepte zaten hemen her telefona oyun bulmak mümkün 3.sü o yazdığın sitede çoğu oyun abonelik flan gerektiriyo ve son olarak yemin etmene gerek yok böle yaparsan ne teşekkür ne de yorum alırsın ama yinede yazdığın için tşk. edrim bundan sonra daha dikkatli ol:oke:

POLİNOM

POLİNOM

Üye
:d BU HER SİTEDE OYLE NERDEYSE BENDE 10 KONTÖR VARDI 100 KONTÖRLÜK OYUNU TAKSİTE BÖLMÜŞTÜ 1 YIL SORA BİTMİŞTİ TKSİT :d MOBİLOYUNCU DİE SİTE VARDI ORDN İNDRMŞTM :d

login61

Üye
tras olmasın bu

kütahyalııı

Üye
benim ki samsung c3053 oyun bulunamadı diyo yemin etme bari kardeş...

devil0007

Üye
ii ama bunlar kontorlu

ziya dursun

Üye
hattımdan para çektiniz onay mesajı bile gelmeden hattımdan para çektiniz oyunu bile oynamadım oyun telimden de silinmiyor neden paramı iaede etmiyorsunuz edilmesini istyorum oynamdım bile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt