slm bende poyped 4.0 andrid işlemcili tablet var ben real football maneger 2013 ü arıyorum ama bir türlü bulamadım,yada bulsamda saçma sapan dowland sitelerine yönlendiriyor.ben oyunun hastasıyım allah aşkına bana bulabilirmisiniz,
ve bu tablete uygun hangi oyunları hangi bölümden indirebiliri
kardeş ben modern conbat sandstorm u ıstıyorum ama lütfen sıyah ekranda kalmayanından olsun kac tanesını denedıysem sıyah ekranda kaldı oyunun datasından bazı dosyaları sılınce açılıyordu ama bu seferde oyun beyaz ekran karışık bır sekılde açılıyordu yanı bu konudada bı araştıra bılırsen ıns doğru lınk ı bana verebılırsın sımdıden tsk ederım
2.Asphalt 7: Heat Diyeceksinizki heryerde var bu oyundan ara bul,inanın 3-4 kere indirdim yapamadım.Cihaz Xperia Z.Buna uyumlu dosyaları çeken apk bulursanız sevinirim.
[h=1]House of the Dead Overkill: LR v1.32 Bu oyunu çok arıyorum hocam ama hep lisans hatası yüzünden oyuna girmiyor nereden indirdiysem olmadı belki siz bulursunuz lütfen yardımcı olur musunuz.[/h]
Biri pes 13 istemiş. Ben de pes 15 isteyim hemen ( ikisi de çıkmadı, ne fark eder ). Şaka bir yana, heroes of order and chaos hilelisi var mı rootsuz ? O işime yarar .