Her Türlü Cihaza Android Yüklenir

Sponsorlu Bağlantılar

Destek Verdiğim İşletim Sistemleri

• Kullanılan toplam oy
    30
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hotlock

hotlock

Üye
Arkadaş burda yardımcı olmaya çalışıyor neden dalga geçiyorsunuz anlamıyorum çok mu komik bir konu ? şu anda bir çok tele android yükleniyor zaten windows mobile lerin tamamına nerdeyse. hatta bada yı bile android e çevirenler var. Ama nokia da olmaz bu iş işlemcileri çok zayıf hiç bişy desteklemez. 5800 a yok c6 ya faln dien arkadaşlar önce siz kendi ezikliğinize bakın şu zamnda bile hala nokia ya para veriyorsunuz yazık hiç bişey demiyorum..

• Beğen
Tepkiler: MuesTie

SHS

SHS

Üye
anket niye açmış:hmmm

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
Her Türlü Cihaz? Kardeş benim mikro dalga fırınada yükleyiver bi zahmet :d:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Şimdi Ali gelir, her cihaza ICS yüklenir, bi kaç şey port edilir filan der, nolur kapatın konuyu

:ehe

PriZm

PriZm

Üye
Şimdi Ali gelir, her cihaza ICS yüklenir, bi kaç şey port edilir filan der, nolur kapatın konuyu

:ehe
Sadece android - androidi adam gibi çalıştırır:oke:(umarım anlamışsındır:ehe)

anket ne mantık onu anlamadım :D ama oyumu androide verdim.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
x-scarface

x-scarface

Üye
  • Beğen
Tepkiler: BarcinSurmeli ve Cihanî Sultan
doctorrr

doctorrr

Üye
yapmayın babalar adam yardımcı olmaya çalışıyor :o

enaa_881

enaa_881

Üye
arkadaşlar bu arkadaşı bilmem ama benim bilgisayara android 4.0 kurmak için açtığım bi android konusu var isteyen bakabilir
çoğu özelliği çalışıyo program kurabiliyosun ama belli bi süre sonra hata vermeye başlıyo açılmıyo ama isteyen deneyebilir

Peocawe

Peocawe

Üye
2.3.3 tabletimin 4.0 desteği yok şuan için. Onu 4.0 yapabilir misin riiiiiiz. :D

Şuan kendimi bildiğiniz davar gibi hissettim lan. :D Adamlar konuyla bildiğiniz dalga geçmiş ben hala ciddi bir soru soruyorum burda. Keşke okuyupta yazsaydım.
:d:

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Konu sahibi konuya dönene kadar, yardım etmek yada çalışmalarına devam etmek isterse konuyu şikayet ederek tekrar açtırır. :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt